Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
998
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Micra 2011 1.2 Tekna CVT Otomatik alınır mı?
K
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Selamlar.

Nissan Micra 2011 1.2 Tekna, CVT otomatik araç hakkında düşünceleriniz neler, kullanan tecrübe eden oldu mu? 26.000 km'de, oldukça temiz, kazasız, birkaç önemsiz hasar kayıtlı bir tane buldum, mevcut aracımla takaslamayı düşünüyorum. Araçtan tek beklentim, beni A noktasından B noktasına başıma bela açmadan taşıması, ve gerektiğinde aylarca beklemeden satabilmem? Sizce uygun bir araç mı? Piyasası vs nasıl? Satmak istediğimde satabilir miyim?



N
3 yıl
Binbaşı

Merhaba,
K12 kasa ise hemen alabilirsiniz. Satmaya kalktiginizda ucuk rakam yazmazsaniz ilana koydugunuz gun satilir.

Ama K13 kasa ise bu kasanin ilk serisinde sanziman sikintilari bolca var, ustelik aracin sanziman fiyati arac fiyatinin yarisi kadar neredeyse. Alacaginiz fiyati bilmiyorum ama k13 serisi bakiyorsaniz 2013 ve sonrasi makyajli kasalar sorunsuzluk bakimindan uygun olur.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
3 yıl
Yüzbaşı

Arac K13 kasa.3 silindirli motorlu cvt sanzimanli.3 yil kullandim sorunsuzdu ama cvt sanzimanda sorun yasayanlar oldu .Serviste tamir sansi yok yenisiyle degistiriyorlar.İlk K13 lerden birini aldigim icin araca ilk servisler 5w30 yag kullanacaklarini dusunduler sonradan gelen bildirimle 0w20 yaga gectiler.sanzimanin saglikli oldugunu 60000 km de veya 4 yildi sanirim bir degismesi gereken Nissan cvt yagiyla degismis mi..? Ona bakin.test surusunde sallanti var mi kontrol edin.Onlarin disinda kullanimi cok kolaydir 1.90 boyumla kullandigim arkamda yolcunun oturabildigi tavan yüksekliğinin fazla oldugu , ikilli torpidosunun oldugu , otomatik klimasının oldugi, teybine Bluetooth la baglanip eller serbest konuşabildigim ,lastik ebadinin sadece bu araclarda kulllanildigi icin fiyatlarinin digerlerine gore fazla oldugu aractir.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

P
3 yıl
Yarbay

1.2 Corsa D easytronic öneriririm.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
3 yıl
Er

bu şanzımana çok sıkıntılı diyenler var hocam


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @parker48
P
3 yıl
Yarbay

Ağır hantal bir şanzıman sadece normal kullanıcıya yeter artar, bende 6 yıldır var şehir içi git gel arabası bir şey olduğu yok, sıkıntısı olursa da halledilmeyecek bir şanzıman değil çok basit bir yapısı var zaten.




Bu mesajda bahsedilenler: @karabulut-dinamo
S
3 yıl
Yüzbaşı

2011 leri tavsiye ederim alır almaz şanzıman yağını kendiniz yetkili serviste değiştirtin. bunun dışında aractan konfor performans falan böyle şeyler beklemeyin a dan b ye götürür bu kadar bitti rakibi şöyle kendi böyle falan geciniz. ayrıca arac 9 - 10 lt altında yakmıyor cok denemedim ama olmadı.



Z
3 yıl
Yüzbaşı

Öncelikle fiyatı uygun olunca her araç alınır .Ben her iki kasayı da kullandım .Ben k12 yi daha çok beğeniyorum. Son olarak 2008 tekna kullanıyorum .Bozuk yola girmessen iyi araba bozuk yollarda araçın içinde deprem olmuş gibi oluyor .Birde yüksek seste müzik dinlenmiyor kapılar çızır çızır . Onun dışında 80 km ye kadar oldukça seri tabii düz yolda :) Yakıt ta ben şehir içi trafiğine girmiyorum günlük 40 km yolda 6 litre ortlalamam var .Aynı yolu golf 1.4 tsı dsg ile 6 litre, focus 1.5 dizel otomatikle de 5.5 litre yakıyordu.Görüş acıları geniş ferah ,bakımları çok tutmaz vergisi az ,tam otomatik şanzıman genel olarak sorunsuzluğu ile bilinir. Alternatif oalrak Bu fiyat aralığında 2006-2011 model polo-focus-corsa 'nın benzinli tam otomatik atraçlarıda değerlandirilebilir.



D
3 yıl
Binbaşı

Tip olarak çok güzel araç micralar, 2. ve 3. jenerasyon kasaları özellikle.



K
3 yıl
Teğmen

Oyuncak araba gibi micra, ufacık bir araba ben olsam b segmentinde fabia, yaris, Polo ya da i20, corsa gibi arabalara bakarım en azından arabaya biniyorum dersin



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.