Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
770
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Çanakkale Assos kamp yeri tavsiyesi
E
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba daha önce saroz karaincirlide kamp yaptık ancak busefer bayram sonrası Çanakkale asosa gidelim diyoruz. Çok yer var hepsinin artısı eksisi var ancak önemli olan oğlum 1bucuk yaşında ve uykusu hassas yani belli saatlerden sonra sesslik olması gerek (ücretli kamplardan bahsediorum) , ortak özellikleri genelde denize sıfır konumda lar sıcak su vs var zeytin ağaçları altına çadırı atiyorsun vs ancak kimisi mangala kimisi hamaga izin vermiyor. Tabi tek tek görüştük çoğu ile zaten hepsi aynı yol üzerinde ancak gidip tecrübe etmiş olan varmı buraları, işletme kalitesiyle,kamp adabi kültürüyle denizinin kum oluşu vs (kestane de var diyorlar bazı yerlerde) gibi artıları ile öne çıkan varmıdır bu bölge için tavsiye.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

G
3 yıl
Er

Merhaba Hocam Çanakkale Kamp Alanları sayfasına bakabilirsin işe yarar yerler var.



F
2 yıl
Er

Çocukla gidicekseniz eğer , Ücretsiz yer olarak Atıkhisar Barajı Kamp Alanı var isterseniz orayla ilgili bilgi edinebilirsiniz.
Şehir merkezine 11km yakınlıkta .
Aynı zamanda kendinize ağaçlık bölgede hamak kurabilir ya da bir trekkin rotası belirleyebilirsiniz.


https://www.campalow.com/kamp-alani/atikhisar-baraji-kamp-alani



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.