Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
12958
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Democracy 4 Türkiye Cumhuriyeti v1.0
K
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Selam, Democracy 4 için hazırlanmış Türkiye Cumhuriyeti modu tamamlanmıştır. Oyun ülkeler arası veri karşılaştırması yapılarak gerçeğine en uygun şekilde ayarlanmaya çalışılmış fakat çok kısa bir sürede halk isyana kalkıştığı için oyunu oynanabilir hale getirilmiştir. Şikayet ve isteklerinizi yazarak modu geliştirmeye devam edeceğiz.


< Resime gitmek için tıklayın >


Dosya İndirme Linki: https://www.file-upload.com/cwl8rvrl7a3r



E
3 yıl
Er

yüklenmiyor tıklıyorum yükleme yerine yüklenmiyor



T
3 yıl
Er

Virüslü dosya kanka giriş yapmaya çalışmayın



R
3 yıl
Er

Beyler Ben İndirdim Oyun 120 mb Sakın 1 mb dosyaları açmayın yapmanız gereken Skip Ad Diyip Çarpıya Basıp free download kısmına basmak ama tıklıyabilmeniz gerekiyor reklamın üzerine konmuş o yüzden farenizin sağ tıkı ile basın daha sonrasında free download kısmı hafif siyah oluyo space tusuna basın ilerliyiceksiniz Daha Sonra Crate Link Kısmındada 30 SANİYE Bekleticek 30 saniyenin sonunda sayfanın herhangi biryerine basıp 1. reklamı kapatın tekrar crate link e basıp indirin bu arada eline sağlık kardeşim teşekkürler purplebixi de gördüm benzeri veya aynısı olsun farketmez eline sağlık :D



R
3 yıl
Er

Bu Arada Yorum Yapın Öne Çıksın Bakan Arkadaşlar 1 Saatir Arıyodum Anca Buldum



V
3 yıl
Er

Virüzlü olarak gözüküyor ben şahsen tr modunda oynamak istiyorum modu nereden bulabilirim ?



Q
3 yıl
Çavuş

oyunun orjinal mi olması lazım?



S
3 yıl
Yüzbaşı

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.