Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
158
Tıklama
4
Öne Çıkarma
Twitter iOS ile Instagram hikayelere paylaşım başlıyor
E
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Twitter iOS ile Instagram hikayelere paylaşım başlıyor



Dünyanın en aktif metin tabanlı sosyal ağı kabul edilen Twitter ile fotoğraf tabanlı sosyal ağı kabul edilen Instagram arasında önemli bir etkileşim başlıyor. Tweet paylaşımları artık Instagram hikayelere gönderilebilecek. 



Twitter iOS için geçerli



Aralık ayında başlayan beta süreci sonrasında bu hafta itibariyle Instagram hikayelerine Tweet gönderilerinin paylaşılabilmesi özelliği global çapta dağıtıma başladı. Kullanıcıların Paylaş tuşuna basması yeterli. 



Ayrıca Bkz.Uniswap borsasının haftalık işlem hacmi 10 milyar doları aştı



Twitter iOS uygulamasında Paylaş tuşuna tıkladıktan sonra Instagram Hikayeler simgesini seçtiğinizde gönderiyi bir resim şeklinde hikayeye eklemeniz mümkün oluyor. Yani Tweet interaktif özelliğini kaybediyor. 



Paylaşım özelliği ile birlikte artık kullanıcıların ekran görüntüsü alarak Instagram’a gitmesi ve orada hikayelere eklemesi zahmeti sona eriyor. Diğer taraftan galerinin ekran görüntüsü ile dolmasının da önüne geçiliyor. 

 




Kaynak:https://www.engadget.com/twitter-instagram-stories-ios-204810365.html

 Haberi Portalda Gör

twitter resmi mi? şaka mı yapıyorsunuz hocam ülkede mizahın fabrikası twitter'dır. instagram ise çöp kamyonu gibidir. farklı farklı birçok mecradan alınmış içeriklerden ol...
Yoruma Git
Yorumun Devamı -fevkalade- - 3 yıl +4
G
3 yıl
Binbaşı

Yeni özellikler geliyorda, instagramı pc'den kullanamadım. O yüzden sildim. Twitter'da ne bileyim, resmi olduğu için kullanmıyorum.



Bu mesaja 1 cevap geldi.
-
3 yıl
Onbaşı

twitter resmi mi? şaka mı yapıyorsunuz hocam ülkede mizahın fabrikası twitter'dır. instagram ise çöp kamyonu gibidir. farklı farklı birçok mecradan alınmış içeriklerden oluşur



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Data Black
N
3 yıl
Binbaşı

ek olarak twitterde 1 saat dolastiginizda ruh hastasi olma ihtimaliniz %99.99





Bu mesajda bahsedilenler: @-fevkalade-
T
3 yıl
Teğmen

çok gerekli bir şey de sanki



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.