Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
496
Tıklama
3
Öne Çıkarma
Apple’dan Samsung’un memleketinde önemli satış hamlesi
E
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Apple’dan Samsung’un memleketinde önemli satış hamlesi



iPhone 12 ile birlikte toparlanma içerisine giren ve gelirlerde rekor kırmaya başlayan Apple bununla birlikte teknoloji geliştiren ülkelerde halen istediği rekabet seviyesine ulaşabilmiş değil. Çin’de yerli üreticilerden yoğun bir baskı gören Apple, Güney Kore’de ise dünya devi Samsung ile mücadele ediyor. 



Apple ve LG iş birliği



Apple uzun yıllardır memleketinde geniş bir tanıtım ve satış ağı kuran Samsung karşısında biraz zayıf kalıyor. LG’nin mobil dünyadan çekilmesi sonrasında önemli bir fırsat yakalayan Apple bunu kaçırmak istemiyor. 



Ayrıca Bkz.Redmi K40 Gaming'in silah çeker gibi ses çıkaran tetik tuşları böyle çalışacak [Video]



Gelen bilgilere göre LG Best fiziksel mağazalarında iOS ürünlerinin satışı için Apple harekete geçti. 400 civarında mağazası olan LG’nin kapısını çalan firma, mobil cihazlardan boşalan rafları doldurabilmek için masaya oturdu. 



LG’nin de elini rahatlatacak olan teklifte ne tür şartlar sunuldu bilinmiyor ancak LG Gram dizüstü serisi nedeniyle Apple Mac bilgisayarların raflarda olmayacağı belirtiliyor. Yani sadece Apple iPhone, iPad ve Apple Watch gibi ürünler olacak. Ayrıca Apple ürünleri için ayrı bir mağaza alanı kurulması da gündemde. 



Apple, mevcut mağazalarının yanına LG’nin çokça ziyaret edilen mağazalarını da katınca ülkede oldukça geniş bir hitap alanı bulmuş olacak. Böylece Samsung’a karşı rekabette daha iddialı konuma gelecek.

 




Kaynak:https://www.gizmochina.com/2021/06/17/apple-sell-products-from-lg-stores-in-south-korea/

 Haberi Portalda Gör

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.