Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
74
Cevap
6225
Tıklama
12
Öne Çıkarma
Cevap: iPhone 13'ün şeffaf kameralı görselleri ortaya çıktı (4. sayfa)
R
3 yıl
Binbaşı

Tonla para verip işletim sistemi güncellemesi almakta serbestsin. Benim için android versiyonu bir şey ifade etmiyor. Google playe ulaşabiliyorum zaten her türlü. 4500e S20FE aldım üstüne 3 bin daha koyup başka telefon almak için hiç bir sebep yok, herkesin kendi tercihi.




Bu mesajda bahsedilenler: @AMC
K
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: antonio_06

Android kullananlar kerestedir
sensin kereste.
ios kullananlar boynuz sevdalısıdır.

< Resime gitmek için tıklayın >



M
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: kasimcan887

Bende x3 nfc kullanıyorum tr cihazı aldım, kaçak göçek telefonlarda kasma takılma oluyor yakınlarım var kullanan aynı telefonu kullanıyoruz telefonu yok yere kasıyor donuyor.Ucuz etin yahnisi yenmez derler doğru bir söz
ben de x3 nfc kullanıyorum en ufak kasma donma vb. bulunmuyor birçok uygulama da yükledim tabi oyun yok.

iphone 12 alsaydım da oyun yüklemezdim genel olarak oyun oynamıyorum.

ben tr almadım yurtdışı aldım. 2100 tl verdim bu fiyata daha iyisini beklemiyorum.



C
3 yıl
Binbaşı

Çoğunluğu android telefon olmak üzere iphone da kullandım. Iphone basit insanların işi. Aç, konuş, mesaj çek, fotoğraf çek. Başka bir numara yok.
Ben 10 gün dayanabildim Iphone'a. Android tarafında samsung kesinlikle kullanılmayacak model. Android'de şuana kadar kullandığım en iyi telefon en başta htc'ydi. Daha sonra xiaomi ve oneplus'a geçtim. Şuan halihazırda oneplus 8T kullanıyorum. Stabilite olarak iphone ve diğer telefonla kıyaslanamaz bence. Bu telefonda tek eksiğim htc telefonumdaki kulaklık sesi performansı. Onun dışında kusursuz.



E
3 yıl
Yarbay

x3 nfc ben de kullanıyorum. 12 ay olmak üzere bir kaç kere kastı. çok memnunum. yediğimiz kazığın az olduğunu hissetmek de cabası.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Change1
E
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: yingyangtwinz

Çentik gitmeden yeni iphone almak yok.
Ön kamerayı iptal etmeden çentiği yok etmek mümkün görünmüyor. Ekranın dışına konulsa bu sefer de ekran gövde oranı artacak.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
C
3 yıl
Yüzbaşı

Hocam bugün dergilikten dergi okuyayım dedim sayfa çeviremiyorum resmen takılıp kalıyor ben zaten letgoya falan koydum bir an önce satılsında iosa geri döneyim 7-8 plus varken bunu almak ahmaklıktı zaten



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @elcas
O
3 yıl
Yarbay

Android çöplüktür.



D
3 yıl
Yüzbaşı

Iphone başlığı yine android vs ios savaş yerine dönmüş. IOS stabilitesini tartışmaya gerek yapısı gereği. Android tarafının en iyi markası Huawei idi. Trump denyosu ambargo koymasaydı çok farklı olacaktı. He sebeplerini eleştirir ya da haklı bulabilirsiniz orası ayrı konu.

Yaklaşık 2 senedir Mate 20 pro kullanıyorum donma kasma problemi yaşamadım. Ne zaman reset attı hatırlamıyorum. Servisi ise muazzam, çeşitli nedenlerden 2 senede 3 kez ekran problemi için servise gittim ve sorgusuz sualsiz yaklaşık 2 bin TL tutarındaki ekranı ve kasasını sıfırlayıp her seferinde aynı gün demiyorum bakın saatler içerisinde teslim ettiler. Çok memnunum ve verdiğim paranın tamamını haketti.

Güncelleme konusunda her güncellemeyi aldık, durmadan güvenlik güncellemesi geliyor. Şimdi Harmony OS a geçme olayı nasıl olur bilemiyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dulcet -- 19 Haziran 2021; 11:58:34 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Android kullanılmaz hiç burda ya öyle böyle demeyin adamlar 6s bile ios 15 i veriyor sizde bekleyin ay o ülkeye çıktı bize yoog.
Verince ne oluyor? En iyisi telefonun çıktığı sürümdür. Hiç güncelleme aldıktan sonra daha iyi olan bir telefon görmedim. Bu güncelleme deliliği neden anlayamıyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F6A14216 -- 19 Haziran 2021; 12:26:53 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
3 yıl
Yarbay

Güncel olmayı seviyorum



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Sir Kenny Dalglish
S
3 yıl
Er

Android daima şişirilmiş özellikler ile göz boyuyor. Note 3 telefonum vardı çıkar çıkmaz almıştım 3gb ram vardı 1 sene içinde takılıp donan kendi kendine reset atan saçma sapan bir cihaza dönüştü. Şu an 11 pro kullanıyorum bundan önce 3 yıl iphone 7 kullandım. Kamera problemi olmasa iphone 7yi hala kullanırdım. Hala donmayan tertemiz bir telefon. İphone bir telefona 3gb ram koyduysa o 3gb ram'i dolu dolu kullanırsınız



H
3 yıl
Yarbay

SE modelinde falan nasıl ön kamera var hocam cekntiksiz




Bu mesajda bahsedilenler: @Elma
E
3 yıl
Yarbay

pop up kameralar var hocam. haftada 1 kere selfi çekiyorum. ama devamlı onun engeli ile uğraşıyorum.




Bu mesajda bahsedilenler: @Elma
E
3 yıl
Yarbay

iphone kullandım. 6 ay zor sabrettim. her şeye engel var. özgürce bir şey indirme şansımız yok. her şey için kayıt olmak ve onun programlarını kullanmak gerekli. parasını söylemiyorum bile.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Change1
C
3 yıl
Yüzbaşı

Bunlar hep güvenlik



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @elcas
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.