Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
58
Cevap
5650
Tıklama
104
Öne Çıkarma
Cevap: Hepsiburada.com Rezilliği.. (4. sayfa)
A
3 yıl
Binbaşı

Yakınlarda bende hepsiburadadan bir ürün aldım. İlk alışverişe özel 50 tl indirim dediler. Oh dedim ne güzel hemen alayım. 2 gün sonra siparişim iptal edildi. Bir kadın aradı hepsiburadadan ve ürün kalmadığını, ücretin iade yapılacağını söyledi. Sonra iadem gerçekleşti fakat ürüne baktığımda hala satıştaydı.

Hepsiburada desteğini aradım bağırdım çağırdım. Ne hakla iptal edersiniz dedim. Telafi için 50 tl kuponumu geri yükleyin dedim ama ilk sefere özel vs zırlavadı. Ve iptal sebebinin "kartımdan para çekilememiş olması" olduğunu söyledi.. Yani ilk arayanla bu kişi farklı hikaye anlattı. Kısacası kolpalıyorlar. Para zaten kartımdan çekilmişti. Firmayı şikayet etmek istediğimi söyledim. Bana " bu seferlik affetseniz olmaz mı " gibi bir cümle kurdu. Dedim ne münasebet, bir daha firmanızı kullanmayacağım.

Neyse 2 gün sonra tekrar baktım ürüne 70 lira zam koymuş ürüne. Kısacası benim kuponu kullandırtmamak bide zamlayıp satabilmek için bu tezgahı kurdu satıcı. Hepsiburada da bu işe ortak oldu ve kuponumu yalan etti.

hepsiburada müşterisine zerre destek olmayan bir firma.

Bahsi geçen ürün: https://www.hepsiburada.com/huawei-band-6-grafit-siyahi-p-HBCV000005X0XW?magaza=Arlı%20Teknoloji
< Resime gitmek için tıklayın >
Şikayetvar şikayetim ardından arandım, hesabıma kupon eklendi, ürünün fiyatı düşürüldü. Sorunum çözüldü. Not olarak belirteyim.



D
3 yıl
Çavuş

Aynen öyle sanal satış sitesine bir anda satışa koyulamıyor en az 3 kere fiyatı görüyor satıcı ürün sayfaya düşmeden. E bir zahmet artık...




Bu mesajda bahsedilenler: @Onurmsq
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.