Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
26
Cevap
1498
Tıklama
6
Öne Çıkarma
Cevap: sürünüyorum (2. sayfa)
N
3 yıl
Er

Sana burada üzülme olur, arkadaşlık dediğin boş şeydir gibi saçma sapan avuntu tavsiyeleri vermeyeceğim hocam. Böyle diyen tiplerin de çoğu iki yüzlülük yapar ve günde 25 kişiyle konuşup flörtleriyle mesajlaşır o yüzden moralini bozma.

gerçek anlamda yüzlerce kişiyle arkadaşlık kurdun ve hepsinden böyle negatif bir hissiyat almadıysan bence arkadaşlığa ve sosyalliğe dair umudunu kaybetmemeni öneririm. Ben şahsen bir ortamdan başka bir ortama geçtiğimde bile bambaşka insanlar görüyorum. Arkadaşsız kalınca insan ufak tefek detaylara da kafayı takıyor, kimse evine çağırmıyor, kimse doğum günümü hatırlayıp kutlamıyor, kimse benimle tatile gitmiyor, beni aramıyor gibi gibi. Tavsiyem tanışabildiğin kadar fazla insanla tanışmaya çalış, en ufak yerlerden muhabbet açarak insanlarla tanış numaralarını al, seni arayıp sormayan düşünmeyen tipleri tamamen hayatından çıkararak yeni insanlar tanımaya odaklan. O insanlarla samimi olup, dost olup nasıl hep görüşebileceğim gibi şeyleri kafanda büyütme. Zaten olursa bir iki kişi olur ve onlar dostun olarak kalır. Güya dibinde oturan adam bile seni arayıp takmıyorken yakın ilişkileri takıntı haline getirme.

23 yaşındaysan ve bu yaşına kadar tek kızdan bile sinyal almadıysan yüksek ihtimal Incelsindir ya da sosyal fobin vardır ikisinden biri. O konu karışık.

Üstteki arkadaşın yazdığı gibi hobilere odaklanman hem dediğim gibi yeni insanlarla tanışman için bir fırsat oluşturabilir hem de yeni insanlar tanımasan bile en azından kendine fayda sağlayacak bir iş yaparsın. Bunun dışında dil kursu, herhangi bir melodi aletinin kursu da gene kendine bir şeyler katabileceğin ve problemlerini biraz olsun kafandan atabileceğin şeyler. Salon dışında spor için biraz geç.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
2 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

tipsizim hocam direk, kız arkadaşım olmadı ve olmayacak burdan zaten şamarı yedim hayattan

ayrıca yüzlerce kişiyle arkadaşlık kurmadım fakat arkadaşlık kurduğum veya yakınlaşmaya çalıştığım insanlarında bana çok sıcak yaklaştıklarını söyleyemem, belli bir süre sonra bana soğuk davranmaya başladıkları için zaten hepsiyle koptum, buna yaşıtım kuzenim bile dahil

insanlar benden nefret etmez yada beni sevmez, benden hoşlanmaz değilde diğer tanıdıkları veya arkadaşları yerine benimle konuşmayı, benle vakit geçirmeyi tercih etmezler çünkü benden sıkılırlar


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @nekieh
N
2 yıl
Er

Baya bir ortak noktamız var hocam hatta neredeyse aynı sayılırız, konuyu meşgul etmek yerine PM'den konuşup dertleşebiliriz istersen.




Bu mesajda bahsedilenler: @FollowTheLight
G
2 yıl
Çavuş

tam olarak dünya hassas kalpler için bir cehennemdir sendromu.
yalnızlığa alışman lazım. klasik olacak ama ben de senin gibiydim. çok iyi hatırlıyorum bir defa sosyal kız arkadaşımın evine ders çalışmaya gitmiştim bekaretim bozulmuş gibi hissetmiştim.
cool ol dostum kimseyi sikleme. tek başına aktivite yap. inan ki tek başına gezmek tozmak gibisi yok. sabah uyan duş al saçını başını bi güzel yap. sırt çantanı at git ormanda dolaş. beyoğluna git gez ufak tefek şeyler al çikolata al dandik dönerciden yemek ye sonra beşiktaşa yürüyerek in ordan rasgele bi vapura bin gez toz resim çek. kendini çekme çevreyi çek onları paylaş. akşam da sinemaya git. ama bağımsız sinemaya. tutup da recep ivediğe gitme aq
böyle böyle yalnızlığa alışacaksın. bir zaman sonra yalnızlık öyle bir tatlı gelecek ki millet seninle takılmak isteyecek siktiri çekeceksin. bahane atacaksın gelmesinler diye.
ben mesela şimdi yaş 34 gerçi de kampa gidiyorum ayda bir millet köpek oluyor beni de götür diye valla kimsenin nazını çekemem diyorum :DD onu geçtim 10 sene önce araba aldım gittiğim yerlerin resmini çekip konum belirtmezdim millet yine köpek olurdu orası neresi söyle biz de bilelim diye ben de çevreyi temiz tutuyorum :d derdim ahahfdhk
bunlar hep zamanla olacak şeyler ama ne yap ne et orijinal bir hobin olsun.

bende de tip yok ama :

-enstürman çalıyorum
-balık tutuyorum
-kamp yapıyorum
-bağımsız sinema hakkında konuşabilrim
-türkü dinliyorum( millet türkü dinleyene keko der ama ben bi başlayınca dibi düşüyor kızların)
-güzel fotoğraf çekiyorum(dandik makineyle)
-herkesin izlediği diziyi izlemiyorum :D
vs. vs.



F
2 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Psikoloğa gitmeye karar verdim hocam. Dayanamıyorum bu duruma artık, belki yardımı dokunur





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FollowTheLight -- 31 Aralık 2021; 17:23:3 >

T
2 yıl
Yüzbaşı

bu ilettten bu yaşlara kadar kurtulamadıysa bu yaşlardan sonra çok zor. karakter yapını kabul edip hayata böyle devam etmekten başka çare yok ben kabullendim.



A
2 yıl
Yarbay

Cebinde paran olursa iyi bir işin olursa herşey çözülür
Arkadaş gerekli ama şart degil
Aktivite yap gez toz
Motorsiklet al kamp yap
Bisiklet al gez
Doğayı dolaş diyarlara çık
İyi bir işin varsa haftasonu takıl
Kısaca ne eksikse onu yap insanlardan medet umma zaten 23 yaşından sonra arkadaş olmaz pek



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

N
2 yıl
Onbaşı

Hocam bende de bu konuşmama isteyi var gibi sanki. Ve benim de hiç arkadaşım olmadı, arkadaş edinmek isteyen oldu ama ben nedense hiç istemedim , anlamıyorum neden böyle. Hep ikiz kardeşim ile takıldım . Ama gercekten de bu zamana kadar arkadaş olmadığı için hiç üzülmedim .





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NassinGözüm -- 6 Ocak 2022; 19:35:44 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @FeaRLe$$
N
2 yıl
Onbaşı

Aynı ben



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @FollowTheLight
F
2 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

yakın arkadaş edinemezmiyim diyosun hocam artık



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.