Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
248
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Satılık Antminer L3+ 504mh 6400 TL
Şehir : #Ankara
İlan Türü : #Satılık
Kondisyon : #Kullanılmış
B
3 yıl
Er
Konu Sahibi


Satıldı!: Forum üzerinden satıldı.
1
1 Satılık Antminer L3+ 504mh 6400 TL
Merhaba arkadaşlar. 2-3 sene önce coinlerin ilk yükseldiği zaman almış olduğum bir cihaz. Toplamda 4 5 ay çalıştırmıştım. Coinler çakıldıktan sonra elektrik maliyetini çıkarmadığı için o günden beri çalıştırmadım. Şu an Dogecoin mining ile whattomine da günlük 3-4 dolar kâr bırakıyor görünüyor ama uygun ortamım olmadığı için çalıştıramıyorum. Evim çatı katı olduğu için biraz ısınıyor ve ses yapıyor. Cihazı takıp denedim her hangi bir sorunu bulunmamakta. Power supply ı mevcut. Ankara içi elden teslim edebilirim. Cihaz biraz ağır olduğu için kargo fiyatı fazla tutacaktır diye düşünüyorum. Bu durumda kargo ücretini bölüşebilirim. Pazarlık payı mevcuttur.

< Resime gitmek için tıklayın >



Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Fiyat : 6400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

R
3 yıl
Er

ilanı geç gördük hayırlısı olsun, güzel fiyat.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.