Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
388
Tıklama
0
Öne Çıkarma
5.000 mAh batarya ile gelecek Nokia C20 Plus'ın tanıtım tarihi belli oldu
C
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

5.000 mAh batarya ile gelecek Nokia C20 Plus'ın tanıtım tarihi belli oldu



Nokia, yeni bir giriş seviye akıllı telefonu tanıtmak için hazırlanıyor. Nisan ayının ilk günlerinde tanıtılan Nokia C20'nin devamı niteliğinde olacak telefonun lansman tarihi şirket tarafından açıklandı. Nokia C20 Plus, 11 Haziran'da yapılacak etkinlikle piyasaya sürülecek.



Ayrıca Bkz.Lansmanı yaklaşmakta olan Oppo A16, 5.000 mAh batarya ile gelecek



Nokia C20 Plus neler sunacak?



Nokia, C serisi altında yeni bir bütçe dostu telefonunun lansmanını bu ayın ilk yarısında gerçekleştireceğini paylaştığı bir posterle duyurdu. Şirket, posterde yaklaşan Nokia C20 Plus'ın bir görseline de yer verdi. Cihaz, dairesel bir alan içerisinde ikili kamera kurulumuna sahip olacak.



Cihaz daha önce TA-1388 model numarasıyla bazı sertifikasyon platformlarında görüntülendi. Telefon, 4 adet 1.60 GHz ve 4 adet 1.2 GHz saat hızına sahip sekiz çekirdekli 28nm Unisoc SC9863A yonga setinden güç alacak ve 3GB RAM'e sahip olacak.



Android 11'i çalıştıracak olan Nokia C20 Plus, daha önce orta çıkarılan sızıntı bilgilere göre 5.000 mAh batarya ile gelecek. Cihazın parmak izi okuyucuya sahip olması beklenmiyor.




Kaynak:https://www.gsmarena.com/nokia_c20_plus_launch_date-news-49435.php

 Haberi Portalda Gör

U
3 yıl
Yarbay

28nm ne abi :D benim 8 yıllık PC nin işlemci 28nm 5000 mah koymuşsunda az gelir ona o 3000mah koyup işlemciyi az daha ufak boyutta ürettirseydin




M
3 yıl
Yarbay

Ben en başından bu Nokia'dan bir şey olmaz dediğimde acayip tepki göstermişlerdi. Alın size Nokia.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

L
3 yıl
Teğmen

Lumia 830'u anımsattı.





_____________________________

Eski kullanıcı adı: Kurogane.

Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
3 yıl
Yarbay

Neden hep geri gitmek istiyor anlamadım




T
3 yıl
Yüzbaşı

millete attıkları o kazıktan sonra iflah olmaz nokia . yani ben almam 2013 gibi aldığım 2 nokia çöp oldu elimde patladı. whatsapp bile desteği kesti yıllar önce.




Bu mesajda bahsedilenler: @Kurogane.
F
2 yıl
Yarbay

Bu köhne İşlemci ve RAM uyumu ile Android 11 nasıl çalışacak acaba o da ayrı bir merak konusu. Birde bu köhne İşlemcinin yanına 5000 mAh'lik batarya koysan ne olacak ne adam akıllı Pil yönetimi var ne de Hızlı Şarj desteği var.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.