Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
675
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hobi için 3500TL DSLR kamera önerisi
A
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Arkadaşlar iyi forumlar, tamamen hobi amaçlı gittiğim yerlerin falan fotoğrafını çekmek için bir makine arıyorum telefondan memnun kalmadığım için. İleride profesyonel fotoğrafçı falan olma niyetim yok sadece bir zaman sonra yetersiz kalmasın. Benim için önemli olan güzel, net, cam gibi fotoğraflar çıkarıp anı olarak saklamak. ISO, diyafram, enstantene gibi kavramları kullanıyorum. Yani kamera sadece otomatik modda kalmayacak.



R
3 yıl
Er

Sony a6000 alabilirsiniz. Objektif ise çekeceğiniz konuya göre Sony 50mm F/1.8 oss olabilir. 16-50 mm Sony de olabilir. 10-18mm Sony geniş açı da çok iyidir. Kolay gelsin. Başarılar diliyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reklamfilmi -- 15 Haziran 2021; 9:4:40 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
3 yıl
Yüzbaşı

merhaba, hocam a6000 ile CANON EOS 2000D arasında nasıl bir fark vardır? hiç anlamıyorum bu kamera işinden kısaca anlatır mısınız?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @reklamfilmi
R
3 yıl
Er

Canon 2000d Canon web sitesinde gördüğüm üzere çağ dışıdır. a6000 ise 10 yıla kadar, seçeceğiniz objektiflerle/lenslerle gereksinimlerinizi rahatça karşılar. Hem video hem fotoğraf çekersiniz. Sorunsuz ikinci el ya da en iyisi sıfır olarak alınır. Yeni bir kamera devrimine kadar götürür sizi. Başarılar, güzel günler dilerim.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Romanitas
A
2 yıl
Yarbay

Sebep?




Bu mesajda bahsedilenler: @Archi33tect
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.