Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1189
Tıklama
0
Öne Çıkarma
YEPYENİ GLOBAL METİN2 SERVER BÜYÜK AÇILIŞ (30-05-2021)
R
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Selamlar arkadaslar,

Öncelikle hepinizin her ay acilip,1 ay sonra ise online kalmayan,pay to win (parayi basanin kral oldugu) metin2 server larindan biktiginizi cok iyi bildigimden dolayi (bende öyleyim) yeni acilacak olan global server https://www.sevenworld2.ru/en sizlere takdim etmekden mutluluk duyuyorum.

1-99 emek yapisi ile karsimiza cikan server,global bir pvp server olsa da,biz türkler icin discord kanalinda özel tr chat acmis durumdalar.Cogunlugun alman oldugu en azindan suan icin discord da gördügüm kadari ile öyle global olup,her türlü ülkeden insanlar giris yapabileceklerdir.

Sizlerde eger 1-99 emek yapisini özledi iseniz,nesne marketlerdeki gereksiz pay to win esyalardan sıkıldı iseniz,online sayisi düsük,ticaret dönmeyen,ilgisiz GM lerden artik bikti iseniz,bu server tam sizlere hitap etmekte dostlarim.Bildiginiz üzere 1-99 server kolay bulunmamakta,bulsak bile cok ömrü olmamaktadir.

Sizlerde bu macerada yerinizi ön saflardan alin,1-99 emek server keyfini doyasiya yasayin.Kendi discord linkim üzerinden sorularinizi sorabilir,akliniza takilan sorulara hep birlikte cevap bulabiliriz.

Not : Server linkine tiklayarak vote yani oylama sistemi ile oyunuzu verebilir,server in daha cok kisiye ulasmasini saglamak amaci ile üst siralara tasiyabilirsiniz.

Herkese simdiden tesekkür eder,bu konuyu okuyan tüm türk kardeslerimi oyunda görmeyi dilerim.Diler iseniz discord INFO bölümündeki exe yi indirerek oyunun beta sürümünü deneyebilir,alfa yani server acilma tarihine kadar oldschool deneyimini dilediginizce yasayabilirsiniz.


Server Kayit : https://www.sevenworld2.ru/en/register

Server Link : https://www.sevenworld2.ru/en

Server Discord Link : https://discord.com/invite/ANHgkBeN

Metin Taslari,NPC,Nesne Market icerigi ve Boss'lar : https://i.imgur.com/9Gli4i7.jpg

Youtube Tanitim Videosu

Videoyu izlemek için tıklayınız
Kisisel Discord Linkim : https://discord.com//Remd#4573





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remdq -- 13 Haziran 2021; 19:54:31 >

L
3 yıl
Er

parayı basıp kral olmıcaksak oynamanın ne anlamı var



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.