Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
614
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Aşırı Yağlı Cilt Problemi
J
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Herkese merhabalar, ben 21 yaşındayım ve kendimi bildim bileli yağlı ve sivilceli bir cilde sahibim. 16 yaşımdan 19-20 yaşıma kadar ağır, iltihaplı sivilce problemi ile uğraştım. Son 1 yıldır, sabah akşam yüzümü temizleme köpüğüyle yıkıyorum. Sanırım bu yüzden ve yaşımın da artık büyümesi ve ergenlikten çıkmam sebebi ile, sivilce problemim çok çok azaldı ve artık tek tük sivilce çıkıyor. Fakat yine de yüzümde her zaman en az 2 sivilce oluyor. Bunun dışında yüzüm aşırı yağlı. Özellikle alnım, sanki üzerine sıvı yağ dökmüş gibi yağlanıyor. Banyodan çıktıktan 20 dakika sonra bu şekilde yağlanmış hale geliyor. Ben artık bu ciltle uğraşmaktan bıktım. Evet, günde 2 kere köpük ile yıkayarak yüzümü kuru tutmayı başarıyorum, fakat bu yağlı ve az da olsa sivilceli cilt ile daha ne kadar uğraşabilirim bilmiyorum. Daha önce yağlı cilt problemi yaşamış ve çözebilmiş olan, veya kısmen de olsa çözüm bulmuş olan birileri yardımcı olursa sevinirim. Ayriyeten ciltteki yağı üreten şeyleri lazer ile küçülterek, yağ oluşumunu normale indirdiklerini görmüştüm. Bunun hakkında da bilgi sahibi olan birisi varsa, yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ç
3 yıl
Yüzbaşı

Ben de yağlı cilt tipine sahibim maalesef, o kadar nefret ediyorum ki anlatamam. Sebum üretimini durduracak bir ürün lazım, endokrinolojik bir sonuç olmadığı müddetçe dermokozmetik ürünler işe yaramıyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

J
3 yıl
Yarbay

sivilceli değil ama yağlı bir vücudum var benimde

herhangi bir önlem almıyorum uğraşamam yani



S
3 yıl
Yarbay

Bende hem yağlı hem kıllı, devamlı kaşınıyor bir türlü çözüm bulamadım.
Şekerli asitli içecekler soda dahil, ekmek yenince sivilce ve kaşıntı oluyor.
Bütün vücut yağlı, sırtım devamlı kaşınıyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
3 yıl
Onbaşı

karaciğer değerlerinize baktırın ve A vitamini içerikli yiyecekler tüketmeye çalışın.



B
3 yıl
Er

Ben de her duş aldığımda yüzüme garnier sürüyorum, daha iyi tavsiye veren olursa ne güzel olur



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.