Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
21
Cevap
1112
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Volkswagen Kronik Arızası Ve İyi Niyet Garantisi Hikayeymiş (2. sayfa)
E
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: daswagen

Ortada kronik bir arıza yok.

Lastiğin 60.000 km sonra aşınması kronik arıza mı ?
Triger kayışının 120.000 km de değişmesi kronik arıza mı ?
Her 15 binde yağ değişimi kronik arıza mı ?

Eğer bunlar kronik arızaysa baskı balata değişimi de kronik arıza.

DSG bakımı ucuz, en yüksek performansı en düşük yakıt tüketimiyle sunan son teknoloji mühendisliktir. Yabancı forumlarda çok takılmış biri olarakta söyleyeyim; Dsg’ de maks. 500 euro masraf ister diğerleri mesela cvt filan 1500-2000 euro arası ister.
hocam nasılsın, sağlık sıhhat yerindedir umarım neden bu kadar mantıklı yorum yaptın



T
3 yıl
Yarbay

Birisi bu arkadaşa kavramanın baskı balata olduğunu söyleyiversin bi zahmet. DSG olunca uzay mekiği filan zannetmiş herhalde, bildiğimiz baskı-balatası bitmiş aracın



T
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Bir arkadaşım geçen yaz Golf alacaktı DSG 65bin km’de. 2016 modeldi sanırım. Aradı sordu, Civicden geçecek, bekar zaten. Dedim tam sana göre fiyatı sana uyuyorsa al ancak dedim DSG kavrama değişmiş mi öğren.

Satan adam demiş ki bunlar yeni nesil hiçbir sorun olmuyor. Diyorum ki mesele o değil. Kavrama bittiginde çift kavrama değişiyor ve maliyetli. Adam belki baskı Balat’a değişimi geldi sana iteliyor ne bileceksin. Satıcı hala bu dsg bunda baskı balata sorunu olmaz diyormuş.

Sonuç olarak onu değil başka bir araç aldı, insanımız ya bilmiyor ya da bilmiyor ayağına yatıyor anlamadım. DSG yi tam otomatik falan sanan var mi gerçekten acaba.
Olmaz mi... Birak başkasını, vw arac sahiplerine sor kendilerinin bile cogu bilmiyodur robotize manuel ssnziman oldugunu.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.