Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
24
Cevap
1328
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: Oto cam rüzgarlığı ne işe yarar? (2. sayfa)
A
3 yıl
Yarbay

Yazın camları birkaç santim açıp aracın hava almasını sağlar.
Yüksek süratte ses yapabilir.



H
3 yıl
Yarbay

Dünyanın en cirkin seylerinden biri



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

C
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: rewkdark

klima soğutmaya 3-4 dakika sonra başlıyor , bu normal değil mi, ben normal sanıyordum. Yani şöyle araba dışarda sıcaktan yanmış ben de 5-6 km uzakta bir yere gideceğim , gideceğim yere varınca anca araba soğuk oluyor 3-4 dakika dediğim bu ama yine de bi göstereyim. Bu süre içinde cam açmak daha kolay geliyor.
Siz yorumlara bakmayın hocam, 2017 yılında sıfır aldığım araba, dediğiniz gibi güneşin altında yanmış vaziyette binince klimanın kendine gelmesi 2-3 dk sürüyordu. Normal bir durum yani geç soğutması.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
3 yıl
Yüzbaşı

Aldığım aracın modeli ne olursa olsun ilk işim cam rüzgarlığı taktırmak olur. Akşam aracı park ettiğimde 4-5 milim camı açık bırakırım. Yağmurda yağsa karda yağsa fark etmez. Özellikle yaz aylarında çok işe yarıyor. Araca binince içi havasız olmuyor. Bu arada, sigara kullanmıyorum.



R
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

dün de denedim son seviyeye gelince 30 saniye sonra soğuk hava veriyor ama arabanın kendine gelmesi dediğiniz gibi biraz zaman alıyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @cricet
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.