Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
480
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Wifi Adaptör veya router önerisi
R
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba Arkadaşlar

Benim Modemim salonda benim odam ile arada 1 oda mesafe var ama kabloyu salonun ortasından geçirmek istemiyorum o yüzden wifi adaptör alıp onunla kullanmayı düşünüyorum aranızda kullanan varsa hangisi iyi önere bilir misiniz ? birde sorum router alıp onunla wifi bağlanıp kendi bilgisayarıma kablo ile bağlamak mı daha mantıklı yada 5 ghz bir wifi cihaz alıp onunlamı bağlamam daha mantıklı



B
3 yıl
Er

https://www.vatanbilgisayar.com/zyxel-nwd-6605-300mbps-867mbps-dual-bant-kablosuz-ac-usb-adaptor.html bu modeli al bütün sorunun çözülür hocam 5ghz bağlantılı ve kurulumu yok tak çalıştır hemde 1200 mbps veri transfer hızı var.



K
3 yıl
Yarbay

Bütçe nedir?

USB wifi alıcılarından ziyade router almanız çok daha verimli olacaktır. Hemde istediğiniz zaman istediğiniz şekilde kullanım olanaklarına da sahip olacaksınız.



M
3 yıl
Binbaşı

hocam,normalde range extander al onuda ethernetle bağla derdim.ancak kablo istemiyorsunuz,yani repeater router farketmez bunları modem den kablo ile bağlamadıktan sonra verimlilik düşer.ben wi-fi adaptör kullandım ucuz modeller markasız 40-50 tl neredeyse hepsi çöp.neyse linkte verdiğim ürünü alabilirsiniz.



link: https://www.vatanbilgisayar.com/uuwa-300n-300mbps-cift-antenli-kablosuz-n-usb-adaptor.html




saygılar.............................................



U
3 yıl
Yarbay

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.