Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
668
Cevap
46537
Tıklama
7
Öne Çıkarma
Cevap: ACER NITRO 5 ANA KONU (35. sayfa)
S
3 ay
Yarbay

Bunun sebebi sanırım elektriklerin kesilmesinden kaynaklı. Elektrikler kesilirse bu ayarı sıfırlıyor tahminimce.




Bu mesajda bahsedilenler: @victorybicer
S
3 ay
Yarbay

Arkadaşlar AMD'li Nitro 5 kullananlar Windows 11'de şu sorunu yaşıyor musunuz? Sadece oyunlarda değil masaüstünde de oluyor. BIOS'tan TPM'i kapatınca düzeliyor. Sorun fTPM'den kaynaklıymış AMD açıklama yapmış ve bunun için BIOS update yayınlanması gerekiyor ama Acer'ın yazılım destek ekibine ulaşmak mümkün değil. Acer Community'ye konu açınca bizim gibi kullanıcılar görüp cevaplıyor. Eğer bu sorunu yaşayan varsa bana yazın, ben Acer UK'e mail attım, daha fazla kişi atarsa belki dikkatlerini çeker. Cihazların modası geçmeden bu BIOS güncellemesini yayınlamazlarsa ilerde hiç yayınlamazlar. Muhtemelen Windows 12 çıkarsa onda da sorun yaşatır.


https://www.youtube.com/watch?v=TYnRL-x6DVI



K
geçen ay
Yarbay

Merhaba, fanı en düşük seviyede nasıl tutabilirim? NitroSense'den sessiz moduna alıyorum ama her yeniden başlattığımda bu işlemi yapmam gerekiyor. Kaydetmenin bir yolu yok mu? Yoracak bir şey kullanmıyorum sadece internette gezindiğimden sessiz çalışmasından yana da bir problem olacağını düşünmüyorum. Bilen birisi yardımcı olabilir mi?



M
3 hafta
Yüzbaşı

Acer marka leptop aldım seri numarası daha önce kayıt edilmiş gözüküyor ürün açılmamış kapalı kutu geldi Seri numarası daha önce kayıt edilmiş gözüküyor





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkurtulus -- 28 Mart 2024; 20:46:38 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
3 hafta
Yüzbaşı

Faturanız ile birlikte üreticiye başvurun ve durumu açıklayın. Cayma hakkınız dolmadı ise iade de edebilirsiniz.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mkurtulus
M
3 hafta
Yüzbaşı

Bi tedarikçi firma ile konuşacağım. Tahminimce ürünleri toplu alırken kayıt ettiler çünkü ürünün çıkış tarihi 9 ay kayıt 10ay. Saçma olan ürün 1 ayda 200 adetten fazla satmış tahminimce firma üzerine kayıtlı fatura ile düzelttireceğim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @forgottenh
B
2 gün
Teğmen

@joker669

Bende AN515-58 modeli mevcut fanları maksimum hıza aldığımda ilk günden inanılmaz yüksek bir titreşim ve gürültü oluyordu cpu ve gpu fan markası frc (forecon) onları sunon marka cpu ve gpu fanları ile değiştim titreşim bıçak gibi kesildi.

bu gürültünün sebebi frc fanlarının hiçbir şekilde dengesinin olmamasına bağlı fana hava verdiğinizde dönerken hafif sağa ve yola doğru dönüyor bu da aşırı yüksek hızlarda inanılmaz bir titreşim yaratıyor acer gerçekten de herşeyde ucuza kaçmış.

https://www.ebay.com/itm/404368135640?var=674302728295

Garantisinden de hiçbir şekilde medet ummamak lazım bir scooter kazası geçöirmiştim ve laptobum deyim yerinde ise paramparça olmuştu.Garantisini arayıp fiyat aldığımda adam bana 5000 tl + kdv fiyat çıkarmıştı neymiş efendim paneliniz son teknoloji olduğundan ötürü bu kadar pahalı :D.

120 hz'di kırılan panelim n11 den 2100 liraya 10bit 165 hz panele upgrade ettim kasayı da ebayden sipariş ettim çünkü garanti stok olmadığından bana sağlamıyordu 900 tl de gümrük vergisi dahil temin ettim sonuç olarak cillop gibi oldu ama kasa transferlerinde klavyeyi kesinlikle çok sağlam puntalamalısınız tüm bileşenler klavyenin altındaki yuvalara monte ediliyor çünkü tuşa bastığımda anakart dibe değiyordu :D. Baştan söküp klavyeyi daha sıkı bir şekilde puntaladım.




Bu mesajda bahsedilenler: @joker669
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.