Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
42
Cevap
3227
Tıklama
14
Öne Çıkarma
Cevap: WhatsApp'tan geri adım: Yeni sözleşmeyi kabul etmeyenlerin hesabı silinmeyecek (3. sayfa)
Q
3 yıl
Teğmen

Bu hamle bir geri adım değil ve sözleşmeyi onaylamayanların hesaplar silinecek.

Lütfen yanlış anlaşılmalara sebep olacak bir başlık kullanmaktan kaçının.

Lütfen haberi eksiksiz yapmaya çalışın. Whatsapp geri adım atmıyor ve hesapları silmekten vazgeçmiyor. Sözleşme onaylanmazsa bildirim kalıcı oluyor ve birkaç haftalık sınırlı erişimden sonra arama alamıyorsunuz, arama yapmıyorsunuz, mesaj gönderemiyorsunuz ve bildirim alamıyorsunuz.

quote:

At that time, you’ll encounter limited functionality on WhatsApp until you accept the updates. This will not happen to all users at the same time.
You won’t be able to access your chat list, but you can still answer incoming phone and video calls. If you have notifications enabled, you can tap on them to read or respond to a message or call back a missed phone or video call.
After a few weeks of limited functionality, you won’t be able to receive incoming calls or notifications and WhatsApp will stop sending messages and calls to your phone.

Sözleşme sabit şekilde kalıcı olduktan sonra ve birkaç haftalık sınırlı erişime rağmen sözleşmeyi onaylamayan kullanıcılara ne oluyor?

quote:

WhatsApp won’t delete your account if you don’t accept the update.
Keep in mind that separately, our existing policy related to inactive users will apply.

Hesabınızı silmiyor ama sizi inaktif kullanıcı pozisyonuna sokuyor. 120 günlük inaktiflik durumunuzun sonuna kadar uygulamayı kullanamıyorsunuz. Yoruma açık olan kısımda bu 120 günlük süre, bu 120 günlük sürede uygulama kullanılamaz durumda olsa bile sözleşmeyi onaylamak isteyenlere onay izni vereceği düşünülüyor ancak bu kesin bir bilgi değil.

120 gün sonunda ise inaktif kullanıcıların (yani sözleşmeyi onaylamadığı için inaktif olan kullanıcıların) hesabını siliyor.

quote:

About inactive account deletion


To maintain security, limit data retention, and protect the privacy of our users, WhatsApp accounts are generally deleted after 120 days of inactivity. Inactivity means the user hasn’t connected to WhatsApp.
An internet connection is required for an account to be active. If a user has WhatsApp open on their device, but they don't have an internet connection, then the account will be inactive.



C
3 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: JourneyToTheWest

İlk defa devletin bir şeyi engellemesini istiyorum.Bak bu avrupaya abi çekip de TÜRK milletini adam yerine koymamazlık bir şirkete yakışmıyor.Programında reklam göster buna razıyım alt tarafta banner şeklinde çıksın daha çok para kazanırsın hemde ama insanların kişisel verilerini almak için sürekli sözleşmeyi bildirim olarak getirmek zorbalıktır ya da programın özelliklerini kısıtlamak.

Keşke devlet yasaklasa insanlar komple telegram'a geçse de şu facebook grubu anyayı konyayı bir görse.Bana, kıl olduğum apple'ı bile savundurttun facebook grubu helal olsun.Nedir bu veri satma sevdası anlayamadım gitti, google bu kadar zorbalık yapmıyor tekel olduğu halde.
Bu kadar kasmaya gerek yok. Muadil uygulama çok uygulama marketlerde...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
3 yıl
Yarbay

Ali Kıran iletişim kesen WhatsApp.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

B
3 yıl
Binbaşı

-- ( WhatsApp - Facebook )

-- Google uygulamaları

-- Windows sürümleri vs.

Yukarıda ki sistemlerin hepsi aynı terane.

Tamam iyi hizmet veriyor vede hayatı kolaylaştırıyorlar.

Amaaaa güncelleme adı altında senin haberin dahi olmadan telefon yada laptop vede bilgisayardaki bilgilerinize ulaşıyorlar.İstedikleri gibi saklayıp kullanabiliyorlar.Sürekli Googlede vede Facebook'ta çıkan reklamlar en güzel örnektir.Bir ürün hakkında araştırma yapyığınızda Facebook e mail ve Google sayfalarında aradığınız ürnle ilgili reklam bombardımanı olmakta.
Bu tür şeyler beni rahatsız ediyor.Tam yazarken yada bir şeye bakarken olmadık bir reklam sinir ediyor.Bazıları diyebilir Cep telefonum yada bilgisayarımda önemli bilgim yok isteyen istediğini alsın.Bilgi olup olmaması değil senin kullandığın sisteme girmeleri kabul edilemez.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.