Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
20
Cevap
512
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Usame bin Ladin Gerçekte kim? (2. sayfa)
S
3 yıl
Er

quote:

Orijinalden alıntı: Kütahyalı 77

Kardeş 11 Eylül ikiz kulelerine saldırısında bence İsrailin parmağı var çünkü o gün ikiz kulelerde çalışan Yahudi asıllı Amerikan vatandaşlarının hiç birisi işe gitmemiş ve izin almış

Alıntıları Göster
Hayır, bu bir komplo teorisi. İsrail Dışişleri Bakanlığı’na gelen bilgiye göre saldırı bölgesinde 4000 Yahudi'nin olabileceği söylenmişti. Bazıları bunu çarpıtıp 4000 bin Yahudi o gün izin aldılar şeklinde uyduruk haber yaptı. 11 Eylül'de ölenlerin %10 civarı Yahudiydi. Burada saldırıda ölenlerin listesi var: https://web.archive.org/web/20050408012948/http://www.september11victims.com/september11victims/victims_list.htm arama yaparsan ölen Yahudilere ulaşabilirsin.



C
3 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Dxdiag36

Bütün gerçek dediğin ABD nin anlattıkları.
Dünyadaki en gizemli insan.
Bu 11 Eylül olaylarından önce acaba kimlerle masaya oturdu,ne anlaşmalar yaptı
Burda ki herkes senin gibi tek bir delili olmadan birilerinin uydurduğu komplo teorilerine inanıyor.Kimlerle oturmuş masaya her hangi bir bilgin var mi ?

Usame bin ladin Afganistanin rusyaya karsi direnişinde bulunmuş pakistandaki kamplarda bir çok adam yetiştirmiş. Daha sonra abd nin 1.korfez savaşından sonra musluman topraklarında ki isgale karşı abdye savas açmıştır. Çünkü Afganistanda olduğu gibi ortadoguda da dış mudaleler karsisinda olduğunu belirtmiştir. Bu sırada amerikan desteoyerine bombali saldırı. Sana daki abd buyukelciligini havaya ucurmustur.kimle neyin anlasmasindan bahsediyorsunuz. 11 eylüle giden süreç 1991 yılında başlamıştır.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.