Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 4 misafir
4018
Cevap
869644
Tıklama
14
Öne Çıkarma
Cevap: JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (201. sayfa)
S
2 hafta
Er

Söylediğiniz fiyatta çok uygunmuş. Bende devlet hasranesine gitmiştim fakat forumlardaki yorumlardan dolayı cesaret edememiştim. Çok geçmiş olsun. Memnun kalmanız sevindim umarım tam iyileşince çok daha güzel olur🙏🏻



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Moon_kut
M
2 hafta
Binbaşı

Hocam merhaba bende Harun çöloğlundan yer aldım ameliyat için bayramdan sonra , memnun kaldınız umarım bende yıllardır ikilemdeyim olup olmamada 45 eft havale veya elden 42 fiyat almıştım bakalım süreç hakkında bilgilendiririm bana denilen aynı gün direk ameliyat yapabileceklerini söylediler anadolu yakasından gelenler için akşam taburcu dedi bakalım birde drçöloğlu adına birkaç instagram hesabı birkaç farklı numara görünce acaba dolandırıcı hesabıda mı var diye düşündüm korkup aradığımda bize ait dediler 2 hesabında



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @aresinbabasi
M
2 hafta
Binbaşı

Hocam bende yıllardır bekliyorum bende dediğiniz gibi Harun hocayla görüştüm asistanı WhatsApp üzerinden sesli mesajla tüm sorularıma detaylıca cevap verdi bende Nisan sonu olacağım



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Srdrortc
L
2 hafta
Er

Ne zaman aldınız hocam randevuyu



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @mrsavas02
S
2 hafta
Er

çok absürd bir başlık.

devlette olan hangi il hangi devlet hastanesi ve hangi doktorda kaç tl’ye ameliyat oldu, öncesinde hangi bölümden randevu aldı yazmamış. uğraş dur. 20 sayfa geçiyorsun yanıt yok.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
2 hafta
Er

geçen sene ameliyatı oldum. çevremde de 3 kişi var şu anda ameliyat olmayı düşünen benim ameliyatımdan sonra oldukça istekli oldular ve kilo vermeye başladılar. Harun hocada oldum ameliyat olmadan önce en çok duyduğum kişi Uğursel hocaydı ancak forumdaki sonuçları karşılaştırınca harun hocanın daha başarılı bir sonuç çıkardığı kanaatine vardım. aslında bir adet memnun olmayan biri vardı harun hocada sanırım ingilterede yaşıyordu ama sonrasında sonucu düzeltmek için onay aldığında en kötü ihtimalle düzeltmeye giderim dedim. maalesef dediğim gibi en kötü ihtimal beni buldu. sağ göğsümde birkaç sorun var. ilk olarak büyük diğerine göre ameliyattan ilk çıktığım zamanda sol göğsümün morarmaları sağdakine göre daha yukarılara çıkıyordu ve şimdi de sağ üst kısımda daha fazla yağ var. ikinci olarak ameliyat öncesinde Aydın bey'le bunun tekrarlama ihtimali hakkında konuşunca meme dokunun tamamen alındığını dile getirmişti bu sol göğsümde geçerliyken sağ göğsümde meme ucunun altında soldakine göre daha büyük meme doku var ve bunun sonucunda orası öne çıkıyor hafif eğilince jinekomasti olanlar anlar o kısım alttaki ete yapışık değildir. bunun sonucunda ameliyattan 3-4 ay sonra kendilerini aradım ve bunun normal olduğunu içe gömme olmaması için yapıldığı söylendi ve bir sene sonunda tekrar gelmemi o zamana her şeyin toparlanacağı söylendi ama şöyle bir sorun var sağ göğsümde meme ucunun sağında biraz altında meme doku var ve ele geliyor şişkin bir görüntüsü var. sol göğüste kas çizgisi görülürken sağdakinde kolları kaldırdığım zaman vesaire orada o daha çok ele geliyor ve etrafında da daha fazla yağ doku bulunduruyor. 3. olarak ilk duş aldığımda sağ meme ucumun altı bildiğiniz katlanma şeklinde içeri girip tekrar çıkıyordu bir çizgi gibi ve hala alt kısım daha büyük ve o katlanmayı hissedebiliyorsun. bunların sonucunda hem telefonda konuşunca hem de harun hoca ile 14. gün kontrolünde bana söylendiği gibi gidip gözükücem. umarım ameliyat öncesi garanti verdikleri gibi ilgili olurlar. ve her şeyin sonucunda bu bahsettiğim 3 arkadaşıma yine de harun hocayı önerdim sonuç konusunda hala en başarılı harun hocanın olduğunu düşünüyorum. görüşmemden sonra haber edecem buraya da yazarım çünkü doktor seçme konusunda en çok faydalandığım yer burasıydı ameliyat günü yaklaştıkça her sayfayı okumuştum. benim de faydam olsun isterim karar verme sürecinizde.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oraybwy -- 13 Nisan 2024; 0:31:3 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
geçen hafta
Er

Hocam çok geçmiş olsun. Bilgilendirme için teşekkürler bende mayıs ayında olacağım. Söylediğiniz şikayetler etrafımda olan kişilerden öğrendiğim kadarıyla 6-12 ay arasında anca iyileşiyormuş umarım sizinkide öyle olur ve tekrar ameliyat olmak zorunda olmazsınız. Size ekstra bi soru sorayım. 14. Gün kontrol demişssiniz. Ben il dışından istanbula gitcem ameliyat için hemen memleketinize dönebilirsiniz fotoğraf ilede kontrol sağlayabiliriz dendi ama ben bir süre kalıp ilk kontrolleri bizzat yaptırmak istiyorum. Ameliyattan sonra kaç günde bir kontrol oluyor ve kaç defa gidilmesi gerekiyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @oraybwy
E
geçen hafta
Er

Hocam daha 1 ay olmadı dikişler bile tam düşmedi ama her gün yara izleri için krem kullanıyorum bir iki ay sonra sonuç paylaşırım.




Bu mesajda bahsedilenler: @yepyeni12
E
geçen hafta
Er

arkadaşlar selam , önümüzdeki hafta için ameliyat randevum var. aklıma takılan şu; şuan için kilom obez olarak değerlendirilmiyor fakat yağlı bir vücuda sahibim. (göbek var) bu durumda iken ameliyat olmakta sakınca varmı yoksa illaki zayıflamak gerekir mi bilmek isterim? (zayıfken de meme dokusu vardı , jinekomasti durumu her türlü belli)



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
geçen hafta
Er

Bişey olmaz bence



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ekocomeon
M
geçen hafta
Er

reis bende öğrenciyim durumum çok iyi değil tişörtle gezmeye utanıyorum o derece şimdi bende gazi üniversitesine randevu alacağım hangi hocaya almıştınız biraz detay verebilirmisin



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Moon_kut
1
6 gün
Er

Arkadaşlar selamlar, bana da 1,5 yıl kadar önce Harun Çöloğlu operasyon gerçekleştirdi. O dönemde kendisini buradan bulmuştum, bu yüzden belki başkalarına yardımcı olurum diye hesap açtım. Operasyondan oldukça memnun kaldım, süreç boyunca ve sonrasında herhangi bir sıkıntı yaşamadım ve şu an herhangi bir iz, sarkma vs de yok. Sorusu olan olursa yardımcı olmaya çalışırım.
Ameliyat sabah yapıldı ve akşama doğru hastaneden çıktım. 1 hafta kadar sonra ilk kez duş aldım. Korseyi ise garanti olsun diye doktorun tavsiye ettiğinden daha uzun süre giydim. İlk hafta özellikle kolları hareket ettirirken ağrı olabiliyor ama ciddi bir durum değil, tabi hareketler kısıtlı oluyor özellikle bu dönemde. Bu arada ameliyatı kesinlikle kışın olmanızı öneririm.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
6 gün
Er

İşe ne zaman döndünüz



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @11can
1
6 gün
Er

Hocam ben evden çalışıyorum, bence 1 gün istirahat sonrası dönülebilir ama hoca 5 gün rapor vermişti. Evden çalışmıyorsanız bence 4-5 gün dinlenilebilir çünkü alışma süreci vs derken hareketler biraz kısıtlı olabiliyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Loserman0340
L
5 gün
Er

Ödem kaç haftada gitti hocam



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @11can
1
5 gün
Er

Hocam, bende ödem olmadı hiç


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Loserman0340
L
5 gün
Er

Anladım hocam teşekkürler



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @11can
F
5 gün
Teğmen

Arkadaşlar merhaba Ankara’da devlet hastanesinde tavsiye edeceğiniz doktor var mı?



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

S
11 sa.
Yarbay

Selamlar, yıllardır forumda bu başlığı takip eden biri olarak geçen hafta ameliyatımı oldum. Henüz iyileşme sürecindeyim ama ameliyat hakkında ben de deneyimlerimi aktarayım.

Ameliyatı Uğursel Güçlü hocamızda oldum. Zaten 1 yıldır kararım kesindi, sadece cesaret edemiyordum. Bazen çok da gerekli değil gibi geliyordu. Ameliyat olan herkes gibi “keşke daha önce yaptırsaydım” diyeceğimi de biliyordum. Harun Çöloğlu’nun tecrübesine de güveniyorum aslında. Sadece kendisi hakkında az da olsa olumsuz yorum, başarısız deneyim okudum. Uğursel Hoca’da hiç olumsuz yorum bulamadım. Forumdaki tüm yorumları en baştan okudum. Genel olarak Uğursel Güçlü’de ameliyat olan arkadaşların ameliyat sonrası görüntüleri daha hoşuma gitti.

WhatsApp’tan iletişime geçiyorsunuz. Sizden önden ve yandan fotoğraf ve video istiyor. Sonrasında ameliyatınızı yapabileceğini söylüyor ve süreç hakkında detaylı bilgi veriyor. Uğursel Hocam sağ olsun, en ince ayrıntıya kadar bilgi veriyor. Benim için çok önemli olan bir detay, telefonu kendisi kullanıyor. Asistan açmıyor. Her aradığınızda direkt kendisiyle görüşüyorsunuz. Sizi çok rahatlatıyor. Ben refakatçim olmayacağını söyledim, hiç ihtiyacım olmadığını ve her şeyimle ilgileneceklerini söyledi.

-Ameliyattan önce en az 8 saat aç ve susuz olmanız gerekiyor.
-Bir hafta aspirin vb. ilaçlar kullanmamanız gerekiyor. Düzenli kullandığınız bir ilaç varsa kendisinden detaylı bilgi alabilirsiniz.
-Ameliyat bölgesini makineyle tıraş etmenizi istiyor. Etmezseniz kendisi ediyor ama ben evde kendi makinemle olmayı tercih ettim.
-Hastaneye nasıl ulaşacağınıza dair her alternatif bilgiyi paylaşıyor.

Ameliyat öncesi kan tahliliniz yapılıyor. Hoca korse için bedeninizi soruyor. Kan tahlili çıkana kadar hoca gelip sizinle tanışıyor. Muayene edip fotoğraflarınızı çekiyor. Uğursel Hoca biraz farklı biri. Negatif anlamda söylemiyorum. Biraz deli dolu, esprili bir tarzı var. Ben hiç öyle beklemiyordum, ilk konuştuğumuzda biraz şaşırdım. Ama zamanla aramızdaki iletişim samimi bir hal aldı. Refakatçi de buldum. İkimizle de çok iyi iletişim kurup, çok yakından ilgilendi. Ameliyat lokal anestezi ile oluyor. 2,5 saat civarı sürüyor. Ben yarı uykulu, yarı uyanıktım. Bazı konuşulanları duydum, sorulara cevap verdim ancak 2,5 saatin nasıl geçtiğini anlamadığım için çoğunlukla uyuduğumu düşünüyorum. Ameliyatta herhangi bir ağrı, acı hissetmiyorsunuz. Pıt pıt bir şey çekiliyor hissi zaman zaman oluyor ama hiç endişelenecek bir şey değil. Bu arada ameliyata altınızda eşofmanla giriyorsunuz. Ben iç çamaşırıyla giderim diye düşünüyordum, eşofman giy dediler. Pijama çekip gittim.

Kendisi şu an Alibey Hospital’de. Benim hastane hakkında soru işaretlerim vardı. Hastane eski bir hastane görünümünde, çok büyük de değil. Ancak hastane personeli müthiş. Her şeyinizle ilgileniyorlar. Çok samimi ve iyi insanlar. Hastanenin karşısında küçük bir avm var. Akşam yemeği için oraya geçtim. Kafeler olduğu için kahvemi de içtim. 3 saat kadar takılınca hemşireler merak etmiş. Ameliyat o kadar ağrısız, o kadar basit arkadaşlar. Ameliyat sonrası yürüye yürüye gezebiliyorsunuz. Ertesi gün 1,5 saate yakın araç kullandım. Öyle söyleyeyim. Uğursel Hoca sabah ve akşam durumumu sormak için yazıyor. Kendisiyle bol bol sohbet ettik. Ameliyat harici konuları da konuştuk. Forumlarda ve yorumlarda yazıldığı gibi çok babacan bir insan. Reçete olarak iki ağrı kesici yazdı. Çok ağrı olmuyor, sadece iki kez kullandım. Ağrıyı da şöyle betimleyeyim. Spora gittiğinizde göğüs çalıştığınızda oluşan hafif ağrıdan farksız. Birkaç gece sırt üstü yattım. Dün gece sağa sola dönerek yatmaya başladım. İlk duşumu da 3. gün aldım. Ameliyat bölgesini çok hafif yıkadım. Herhangi bir ödem yok şimdilik. Hafif morluklar var. Sonuç çok güzel gözüküyor. Korse beklediğim kadar rahatsız edici değil.

Aklıma gelen her şeyi yazmaya çalıştım. Sorularınız olursa buradan yazarsanız cevaplarım, herkes okumuş olur. Bu kadar detay verdikten sonra fiyat soracaksınız. Ben bu ameliyatı araştırmaya başladığımda 6-8 bin lira civarıydı. O kadar uzun süredir araştırıyorum. Tam fiyat yazmayayım, belki jinekomasti seviyenize göre fiyat farklılığı olabilir. Ya da enflasyon etkisi olabilir. 1 sene önce bir arkadaş 28 bin liraya olduğunu yazmış. 8 ay önce bir arkadaş 42 bin liraya olduğunu yazmış. Şu anda da bu civarlarda olduğunu söyleyebilirim. Net fiyatı ameliyat olmaya karar verdiğinizde doktorlar size söyleyecektir. Kimseyi yanlış yönlendirmiş olmayayım.

Böyle bir sıkıntınız varsa bu ameliyatı mutlaka olun. Korse dolayısıyla bence ideal olan kışın ameliyat olmak. Ben bir fotoğrafta o kadar kötü çıkmıştım ki, mevsime bakmadan o gün olmaya karar verdim.

Sevgiler.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.