Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
664
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Bedelli başvurusu sonuçlanmadan çağırı
T
3 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhaba,

Tecilim 2022 yılı olarak gözükürken 03/04/2021 tarihinde bedelli askerlik başvurusu yapıp 28/04/2021 tarihinde bedelli askerlik ücretini yatırdım.
Şuan Başvuru Durumu "Askerlik Bedelini Ödediniz. Sınıflandırılmanız Bekleniyor." olarak yazıyor.

Sorum şu
27/04/2021 tarihinde telefonuma "Sn. x, 2021 Mart ayı içerisinde ertelemeniz sonlanmıştır. Ağustos 2021 sınıflandırma döneminde sevke tabisiniz. " mesajı geldi. Yani bedelli ücretini ödemeden bir gün önce.

Bu durumla karşılaşanlar veya tavsiyesi olan var mı?



G
3 yıl
Yüzbaşı

Aynı mesaj bana da geldi. Anladığım kadarıyla askerlik başvurusu yaparken tecil bozuyorsun ya başvuru işlerini hastane falan hallet diye belirli bir süre erteleme veriyorlar başvurun hallolunca bitince ertelemeyi kaldırıyorlar.



C
2 yıl
Er

Suan bedelli olarak mı 6 ay olarak mı yapıcaksın kardeşim bu durum karşışında



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
2 yıl
Er

Aynı durum benim de başıma geldi, başlık da açtım hatta burada. 25 Ekim tecilim dolmadan evvel doktor kontrolü ve bedelli ücreti vs hepsini yatırdım ve sistemde "Askerlik Bedelini Ödediniz. Sınıflandırılmanız Bekleniyor." yazıyor. Tecilim de 31.12.2021'e güncellendi. Ancak aynı zamanda geçen hafta Ocak ayı için sevke çağırıyorlar. Bugün askerlik şubede görüşmeye gittiğimde bedellin var görünüyor zaten o gelen sevke takılma falan dedi ama ne olursa olsun şubenizle çözmeye çalışın bu durumu. ben görüşmelere devam ediyorum, ortaya çıkacak sonuçtan size de yol göstermesi adına haberdar ederim. Geçmiş olsun


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
2 yıl
Teğmen

Hocam son durum ne oldu acaba ?



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @thegrigandalf
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.