Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
231
Tıklama
0
Öne Çıkarma
GT 430 ısınma problemi
İ
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Arkadaşlar GT 430 ekran kartım var ve %0 kullanımdayken 45-50 derece civarı , oyuna girdiğimde %95 kullanıma vs. çıkıyor bu sefer 90 dereceleri görüyorum. üstünde 1 tane fan vardı artı olarak bir fan daha taktım fakat bi faydası olmadı.bu sefer internette araştırmaya başladım ve voltaj değerlerini düşürürsem fps kaybı yaşarım fakat ekran kartım o kadar fazla ısınmaz. bunun için msi afterburner ve diğer programları da denedim fakat voltaj değerimi düşüremiyorum. msi afterburner da voltaj değerimi yükseltiyorum kaydettiğimde tekrardan eski haline dönüyor.Yardımcı olursanız sevinirim.



G
3 yıl
Binbaşı

Muhtemelen Gpunun macunu işlevselligini yitirmiş ve Fanın demirine temas ediyor. Buda ısıyı arttırıyor. Fanı söküp ucuzda olsa bi tane termal macun alın fan demiri ve gpu ile temasını tamamen kesicek sekilde 1 kat olarak sürün %95 ihtimalle ısı sorunu cözülecektir



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.