Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
24
Cevap
2567
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Cevap: D-Smart Hediye Paket Kandırmacası (asla inanmayın) (2. sayfa)
C
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: hakanr

D-Smart yine konuyu kapamaya çalışmış

14-05-2021 16:22
Değerli Abonemiz; Kaydınıza istinaden gerekli bilgilendirmeleri yapmak üzere 14.05.2021 tarihinde saat 16.20'de 5********** numaralı telefondan gerekli incelemeler kontroller sağlandığında, Belgeselsever + Eğlencesever Paketi (1 Ay) ve Mega (HD) (2 ay) Hediye olarak verilmiş kanallar mevcuttur süresi dolduktan sonra sizler kendi paketiniz aile spor paketi üzerinden devam edebileceksiniz. Bilgi için sizi aradık ancak ulaşamadık. Şikayetiniz ile ilgili 0850 266 0 266 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz. Saygılarımızla, Demirören TV Digital Platform İşletmeciliği A.Ş.​


12-05-2021 21:41
Satış sırasında abonelik ve kampanya şartları ile ilgili hatalı bilgi verilmesi

Bende söyle bi cevap yazdım



17-05-2021 00:02
Hayır benim kabul ettiğim teklif böyle değildi. 1 ocak 2021 den 12 ocak 2021 gününe kadar "kapatma departmanıyla" yapılan görüşmlerimin incelenmesini istiyorum. Özellikle 12 ocak 2021 günü saat 14.44 te başlamış olan görüşmenin incelenmesini istiyorum.

Kapatma departmanının bana verdiği teklif karşılığında sözleşme uzattım. Teklif ise ekstra belgesel kanalları ve sinema kanallarının 24 ay boyunca tarifeme ek ücret yansımadan verilmesiydi.

Yanlış bilgi verilmesi tüketiciyi ilgilendiren bir konu değildir. Konu firmanın verdiği eğitimler sonucu yine firmanın yetkilendirdiği ve bu insanlara (müşteri temsilcileri ve kapatma departmanı) insiyatif ve firma sorumluluklarını belirli kriterleri karşıladıkları için verilmiş olmasıdır.

Konu yanlış bilgi verilmiştir diyerek kapatılamaz. Bu bir uçağın pilotunun yanlış bir karar verip uçağı düşürmesi sonucu o pilota eğitimini ve sorumluluklarını eksik veren firmanın suçsuz olduğu sonucunu çıkarmadığı gibi D-Smart'ın da gerekenleri yapıp bu maduriyeti "yanlış bilgi verilmiştir" diyerek konudan sıyrılmasını kapsamaz. Kusur D-smart'ın kusurdur ve bu maduriyetin giderilmesi gerekir. Bu elemanlarınıza gerekli güncel bilgiyi ve eğitimi vericeksiniz anlamına gelir. Sizin en büyük yükümlülüğünüz budur.

Ayrıca bilgilendirme mesajında "aradık ulaşamadık" diye bir kısım var. Yalan beyanda bulunmak suçtur. Bu başvurunun yapıldığı tarihten sonra telefonum hiç kapalı kalmadı ve sizden hiçbir arama tarafıma ulaşmadı.

D-Smart'a artık ne bir güvenim ne de bir saygım kalmamıştır. Hatta firmanızın kaliteli dolandırıcılık işi ile ilgilendiğinden artık neredeyse eminim. Suçlarınıza devam etmenizi tavsiye ediyorum ki, ileride size açacağım tüketici hakları mahkemesinde elimde delil bulunsun.

Maduriyetimin giderilmesini arz ederim. Saygılarımla
boşuna zaman kaybediyorsun . e edevlet üzerinden kapattır. sonuç alamazsın



H
3 yıl
Yüzbaşı

Hallettim yaaa. Gerçi tam istediğim gibi olmadı ama orta yolu bulduk napalım. Böyle pislikler işte.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
3 yıl
Onbaşı

D smart ‘lı olmak ayrıcalıktır.Telefonda aboneliğinizi yeniletmek için hediye vereceğiz deyip vermiyen garip bir platform.. Herşey yanıltmaya..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
3 yıl
Yüzbaşı

banada aynısı yaptılar 20 mayısda görüştük 1 yıl hediye diye ama halen açılmadı kanallarım, bugün aradığımda öyle bir tanımlama yapılmamış hediyenz yok dediler, kayıtları dinleyin o zaman dediğimde tamam bakalım sizde dönüş yapalım dediler, hiç umudum yok ama bekleyelim, olmazsa 1 aylık cayma bedeli öder iptal ettiririm iyice canımı sıktılar



M
3 yıl
Yüzbaşı

dün dönüş yaptılar, evet dinledik haklısınız dediler, peki ne zaman açılacak kanalların dedim, "sistemsel değişiklik oldu, belli olmaz dediler" kısacası dalga geçtiler, bugün bu saate kadar açılmadı kanallar, iptal dilekçesi yolladım tekrar.

bu platform herkese aynı seyi yapıyor, kanmayın



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.