Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
67
Cevap
1984
Tıklama
9
Öne Çıkarma
Cevap: Pfizer CEO’su: “Kovid-19’a karşı her yıl aşılanmak gerekebilir” (4. sayfa)
E
3 yıl
Binbaşı

Olmak zorunda değilsiniz ama kapıpta hastanelik olursanız sağlık sistemini yormayın bir kenarda köşede ölüp gidiniz.





Bu mesajda bahsedilenler: @darkiot
E
3 yıl
Binbaşı

Adam gayet iyi anlamış Kanser bulaşıcı olmadığı için önlem yok zaten bu kadar yaygara o yüzden koparılmıyor şuanda eski yaşama başlasak ilaçsız aşısız o 10 milyon rakamının kat ve kat üstünde ölüm olacak ama yerli aşı konusunda çok haklısınız bence de güvenli ve işe yarar yerli aşı şarttır fakat %50 koruyan çin aşısını bir şekilde %84 koruyor dedilerse yerli aşı konusunda ne işler döner bilmiyorum veriler açık şekilde yayınlanmadığı sürece Lancent incelemediği sürece seçenek olursa Biontech aşısını tercih ederim randevumu da Biontech için aldım zaten.





Bu mesajda bahsedilenler: @Nevfel
T
3 yıl
Yarbay

Elektrikliarabasever aşı yok %84 koruyor yok %50 koruyor diyorsun da aşı hastalığa karşı korumuyor, sadece hastalığın ağır değil hafif geçmesini sağlıyor medyada bas bas bağırarak söylendi bu, medyayı takip etmememe ragmen ben duydum sen duymadın mı



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

T
3 yıl
Yarbay

Aşı direkt insan üzerine uygulandığı için ticari kartelleşmeden daha önemli bir gelişme. Aşı değil gen terapisi ve terapinin amacı insanların bağımsızlık ve özlük duygusunu azaltarak itaatkar ve otoritenin her istediği şeye boyun eğmesini sağlamak. "sağlığınız bizim için herşeyden önemli" heheh.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @mcrew
T
3 yıl
Yarbay


Bu adamlar parayı basan, piyasaya ne kadar sürüleceğini, kur altın gümüş borsalarını belirleyen 100-150 yıllık planlar yapan kişiler o yüzden "para kazanmak" ifadesi dahi yanlış. Covid aşıları için "aşı değil gen terapisi" deniliyor ki mRNA aşısı, rDNA (recombinant DNA, AstroZeneca ambalajında yazar) ifadelerini araştırınca genlerle ilgili birşey olduğu ortada. Böyle bir terapiyi durup dururken insanlara uygulayamazsın bir kılıf hazırlanmalıydı, Covid işin kılıfı.

Kansere çare zaten bulunmuştu. Amerikan ordusundan emekli Vernon Johnston 70 yaşlarında hızlı ilerleyen prostat kanserine yakalanır ve sadece asker emeklilerinin (Amerika'da Veterans Affairs deniliyor) gidebildiğii bir hastanedeki doktor arkadaşı saf arıtılmış su ve bikarbonat ile yapılmış pH 8+ su ve üzüm pekmezi (İng. molasses) karışımını belli bir protole göre içerse iyi geleceğini söyler ve Vernon bu tedavi ile hastalığı tedavi ettiğini belirtiyor, bu konuda web forumu vardı. Türkiye'deki Facebook fenomeni Kemal Milar da benzer yöntem ile kanseri iyileştirdiğini belirtiyor.

Steve Jobs için hamburger ve kolayı cok sevdiği söyleniyor. Sürekli onlardan yiyerek 50'li yaşlara gelince vücut iflas edebilir; pankreas işin ayrıntısı. Jobs tedavi için doğru yöntem seçemedi, önce oryantel tıp (Homeopati) yöntemlerini denedi ancak o yöntemde önemli birşey eksikti: Hayvansal gıdalar. Uzun dönem vegan diyeti uyguladı ki vegan diyeti en sağlıklı en genç insanı bile bozar (birçok gerçek örneği var) Zaten bozulmuş olan saglığı hayvansal protein ve vitaminlerden mahrum kalınca iyice bozuldu sonra modern tıp yöntemlerini denemeye karar verdi, pankreastaki kanserli bölgeyi ameliyatla aldırdı. Zayıf düşmüş bünyede ameliyat tehlikelidir cunku vücudun kendini toparlayabileceği altyapısı zayıflamıştır. Nitekim pankreas taki sorun tekrar cıktı ancak bu sefer ölümcül şekilde gelişi. Jobs ölünce medya ve tıp camiası ölümün sebebi olarak Jobs'un uyguladığı homeopati yöntemlerini gösterdi, fakat bence asıl sebep hayvansal gıda alamamak sonucu zayıflamış bünyeye ameliyat yapmak.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @raxetul
T
3 yıl
Yarbay

Benim anlamadığım tamam mutan değişiyor falan ama virüsün önüne geçemiyormuyuz onca bilim adamı var


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
3 yıl
Binbaşı

Her yıl aşılanacaksak yandık zaten.



T
3 yıl
Yarbay

Bulaşıcı virüs teorisini gerçek kabul ettiğiniz sürece anlamadığınız daha çooook şey olacak :)



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Tekno moomce
T
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

Bulaşıcı virüs teorisini gerçek kabul ettiğiniz sürece anlamadığınız daha çooook şey olacak :)
Özünü anlatabilirmisin ?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.