Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
279
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Senkron (Gain)
M
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Senkron dizi konusu
Türk yapımı olan dizi, bir çiftin hayatında değişen sıra dışı olayları konu alıyor. Distopik bir evrende geçen senkron dizisi hiç ummadıkları bir zamanda paralel evrene geçiş yapan ikiliyi anlatıyor. İkilinin başından geçenler gerginliğe sebep oluyor. Gerçek hayatta da merak edilen varlığından habersiz olduğumuz paralel evren dizi de hakimiyetini alırken kafalarda soru işaretlerini arttırıyor. Çifti bu kadar ele alan paralel evren yoksa seyircileri daha da korkması için bir neden olabilir mi?

Senkron dizi oyuncuları
Özcan Deniz
Feyyaz Aktan
Cansel Elçin
Zeynep Tuğçe Bayat
Orçun Oran



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

M
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Videoyu izlemek için tıklayınız



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

R
3 yıl
Yarbay

Bir dizinin tanıtımı bu kadar kötü olabilir mi? "Paralel evrenler var mı? Zamanda yolculuk mümkün mü" Ne çekiyorsunuz belgesel mi? Kim seslendiriyor Morgan Freeman mı?

Kimsiniz kardeşim siz? Nolan mı zannediyorsunuz kendinizi ? Bir iki efekt koyabilince adam mı oldunuz? İnsan güzel bir tanıtım yapar be. Gizemli bir etki oluşturmaya çalışır. Fakat yok ,ülkenin yarısından fazlasının zaman veya paralel evren umrunda dahi değildir ama adamın giriş cümlesi bununla alakalı. Vizyonsuzluk bu olsa gerek,umarım bir gün bu ülke akıllanır da ne güzel diziler de varmış be deriz. Hala abuk sabuk ağlamaklı dizilerle takılı kaldık. Bir de akıllılarımızı da kaybedeceğiz. Geçen geniş plan izliyorum Gürsel hoca TRTdeki 3 saatlik diziyi öneriyor. Yahu hocam hayatımız yok mu? 3 saatimi bir Türk aile dramı dizisine harcayacak kadar düşmedim. Ciddiyim 40 dakika falan olsa ağzımı açmam ama şu 3 saat 2.5 saat olayı beni bıktırdı. Bu düzelene kadar kesinlikle oturup bu salak dizileri izlemeyeceğim, belki denk gelirse Tv'den izlerim. Onun dışında 2.5 saati telefondan oturup bir diziye ayırmak ahmaklık. Zamanında ben de yaptım eyvallah ama oturup ciddi ciddi izlemedim hiç. Arkada ses olsun diye açtığım olmuştur.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

W
3 yıl
Yüzbaşı

özcan deniz dark ı izleyip canı dizi yapmak istemiş
ben izledim siz izlemeyin



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.