Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
246
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Arkadaşlar yardımlarınıza muhtacım. Konu Evernote ve Spotify ile alakalı.
T
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var. Bu konu benim için önemli. Yardımcı olursanız beni çok çok mutlu edersiniz. Konu Spotify ve Evernote ile ilgili. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Korsan kullanıma gerçekten karşı olan bir kişiyim. Mecbur kalmadıkça kullanmamaya çalışıyorum. Ancak sizde bilirsinizki oyun fiyatları pahalı ve yeni çıkan bir oyunu almak imkansız. Açıkçası benim de bu oyunları korsan oynadığım oluyor. Babamın parası ile oyunlara 600₺ ödemek içime sinmiyor. Ancak kendi paramı kazanınca her şeyimi orijinal kullanacağıma kendime söz vermiş durumdayım. Şimdi konuya girmek istiyorum.

Spotify'ı 2 seneye yakın Premium olarak kullandım. Ancak şu an maddi durumumdan dolayı premiuma ara verdim. Ne kadar içime sinmesede geçici süreliğine Spotify Premium APK olarak yükledim ve kullanıyorum. Ancak geçen gün düşündüm ve aklıma bir şey takıldı. Sorum şöyle. Play Store dışından yüklediğim Spotify Premium APK uygulamasını Premium yaparak siteye yükleyen elemanlar, acaba benim uygulamaya girdiğim Spotify şifreme ve bilgilerime erişim sağlayabilir mi? Ama nihayetinde ben de herkes ile aynı Spotify sunucularına bağlanıyorum. Hiçbir fark olmadan uygulamayı kullanıyorum. Bu durumda şifre bilgilerimi vs APK'yı üreten kişiler öğrenebilir mi? Şunu tekrardan söylemek istiyorum. Maddi durumum el verince tekrardan Premium olacağım. 2. sorum da Evernote ile ilgili. Arkadaşlar sizdebilirsiniz ki Evernote dünyanın 1 numaralı not uygulaması. Dünya genelinde 300 milyon kullanıcısı ile 1. sırada. Yani şüphesiz en güvenli uygulama. Ben de Evernote'dan şaşmam istemedim ve kullanıyorum. Ancak aynı Spotify gibi Evernote'un da Premium kullanım şekli var.

Premium olmaz isem notlarımı çevrimdışı göremiyorum. Bu da haliyle can sıkıyor. Ben de aynı Spotify'da yaptığım gibi Play Store dışında bir siteden hacklenmiş Evernote Premium APK'sını indirdim ve kullanıyorum. Aslında sorum yine aynı. Acaba Evernote APK'sını siteye yükleyen kişiler benim Evernote hesap bilgilerime, hatta direk olarak Evernote içerisindeki notlarıma erişim sağlayabilir mi? Şunu da eklemek istiyorum. Play Store dışından indirdiğim Evernote uygulaması, aynı şekilde Evernote sunucularına bağlanıyor. Play Store'daki Evernote'dan hiçbir farkı yok. Arkadaşlar tekrarlamak istiyorum. Ben korsana karşı bir insanım. Sadece maddi durumumdan dolayı bu yöntemleri kullanmak zorundayım. Baba parası ile bu işler olmuyor. Kendi paramı kazanınca asla korsan bir şeye el uzatmam. Yardımlarınızı bekliyorum. Sesimi duyarsanız beni çok mutlu edersiniz. Saygılarımla.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Y
3 yıl
Binbaşı

AOC sitesini biliyorsunuzdur Toprak Koç abimiz saolsun oyunları kırıp korsan yükler ama oradan oyun indirirsen oyunu açınca ekrana popup belirir sitenin adrasi bu türkiye için türklere hitap eden sınırlı bir site
Bu bile her uygulamaya popup koyuyor ise dünya geneli en çok kullanılan müzik uygulamasının kırılmış versiyonuna arka planda neler koyarlar siz düşünün

Not (Toprak Koç a laf söylemek için yapmadım seviliyorsun Toprak)



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

T
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Peki sence Evernote notlarıma erişim sağlayabilirlermi?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.