Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
447
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hangi Mouse? Kafam Çok Karışık... [BÜTÇE SORUNU YOK]
E
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Selam dostlar, yaklaşık 10 yıl A4Tech'in X7 setini kullandıktan sonra artık şu gaming mouse modasına geçeyim istedim ve geçen sene Eylül ayında SteelSeries Sensei Ten aldım. Her şey çok güzeldi bir kaç ay... Ta ki 2 hafta öncesine kadar. Bunlarda kronik olan scrool problemi benim de başıma geldi. Durduk yerde yukarı aşağı yapmaya başladı. Garanti vs. derken ellerinde olmadığı için iade yapacaklar muhtemelen. Cidden çok alışmıştım, gayet de güzeldi açıkcası ama bu problemle karşılaşınca yüksek fiyatlı modellerden biraz soğudum. O yüzden şu an alacağım model konusunda kafam çok karışık.

Haliyle bir yanım diyor ki bastır parayı Basilisk Ultimate al. Diğer bir yanım da önceki mousem olan, hala bana mısın demeyen emektar X7'nin güncel karşılığı olan Bloody X5 Pro almak... Sizce ne alayım dostlar? Bir taraftan da G502 önerildiğini gördüm bir çok yerde. Sanırım baya sorunsuzmuş... Ama kafam hala Bloody X5 Pro'da açıkcası. Hem F/P oluşu, hem de alışkanlıklara geri dönmek beni mutlu edecektir diye umuyorum.

Siz olsanız ne yapardınız? En pahalısını almak mı, yoksa böyle orta segment bir mouse alıp keyfime bakmak mı? O kadar para verip yine bu tarz bir problemle karşılaşırsam kafayı yerim diye düşünüyorum... Yorumlarınızı bekliyorum. :)



E
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Bloody alarak maceramı sonlandırdım. :)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.