Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
124
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Aksiyon rol yapma oyunu Catopia Rush, mobil cihazlara geliyor
Ö
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Aksiyon rol yapma oyunu Catopia Rush, mobil cihazlara geliyor



Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Supercolony'nin yaptığı aksiyon rol yapma oyunu Catopia Rush'ın mobil cihazlar için yayın tarihi açıklandı.



Ayrıca Bkz.PlayStation, Uncharted ve God of War gibi popüler serilerini mobil cihazlara getirmeyi planlıyor



Catopia Rush'ta krallığınız korumak için oyunun isminden de anlayabilceğiniz gibi kedilerle dolu bir ordunuz ile birlikte şeytani Dark Lord'u yenmeye çalışacaksınız. Oyunun geliştirme sürecinde ve iyileştirme sürecinde, geliştiriciler oyuncularla sürekli iletişim halinde kaldı. Bu yüzden oyunun gelişim süreci oyuncuların fazlasıyla istediği gibi ilerledi.



Oyun, 2 Haziran'da Google Play ve App Store üzerinden Android ve iOS cihazlar için yayınlanacak. Ancak öncesinde 21 Nisan'da, bu yılın başlarında olduğu gibi oyun bir kez daha test sürecine girecek. Teste katılıp geliştirici ekibe oyunu geliştirmeleri için fikirlenirizi sunabilir ve eleştirilerinizi yapabilirsiniz.



Oyunun ne yazık ki şu an için mağaza sayfaları mevcut değil ancak fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.





 Haberi Portalda Gör

S
3 yıl
Binbaşı

P2wmi?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastian Insane -- 11 Nisan 2021; 12:4:23 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

C
3 yıl
Çavuş

Her hangi bir yatırım şartı olmadan ücretsiz üye olup videolar reklamlar izleyerek dolar bazında kazanç sağlayıp çekim yapabileceğiniz site linke tıklayarak üye olabilirsiniz.https://aylink.co/YOOUXC




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.