Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1184
Tıklama
0
Öne Çıkarma
dgs için bu pegem denemesi nasıl ?
T
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

arkadaşlar bu yeşil kapaklı pegemin denemesi nasıl çözen alan varmı bana biraz zor gibi geldi bunun biraz daha kolayı falan varmı?
https://www.pegem.net/



T
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

up



O
3 yıl
Çavuş

Aynı denemenin 2020 olanını çözmüştüm. Pegem aslında dgs sınavında çıkabilecek soru zorluğuna sahip bir deneme. Daha kolay olarak hatırladığım isem 10 lu denemesi var.



C
3 yıl
Çavuş

Pegem zor bir deneme ama sınavda yine de bir tık daha zoru gelebiliyor. Sınavla eş değer. Zor deneme deyip geçmemek gerekiyor. Kolay denemeler de aynı şekilde. Mesela kolay denemeleri -20 net şeklinde çözebilirsin. Ya da -20 dakika süre vererek çözebilirsin. Benim 2021 Dgs de hesapladığıma göre tahmini olarak gelecek netim, 120 dakika vererek kodlamalı bir şekilde çözdüğüm Yargı Dgs denemeleri le çok çok yakın. Hatta gerçek sınavda bir kaç net yüksek bekliyorum. Kendinize deneme çözerken asla acımayın. Gerçek sınavda acımayacaklar çünkü.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.