Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
140
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Facebook'un Clubhouse rakibi özelliğine dair ilk görüntüler ortaya çıktı
C
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Facebook'un Clubhouse rakibi özelliğine dair ilk görüntüler ortaya çıktı



Şubat ayında, Facebook'un son zamanlarda büyük ilgi gören tamamen ses tabanlı yeni bir sosyal ağ olan Clubhouse'a benzer yeni bir sesli sohbet odaları özelliği üzerinde çalıştığına dair raporlar yayınlanmıştı. Yeni ortaya çıkan görüntüler şirketin, Messenger Rooms'un bir parçası olarak bu özelliği kullanıma sunmayı planladığını gösteriyor.



Ayrıca Bkz.Google, Apple ve Facebook gibi platformlarda kullanıcı şifreleri çalan yeni bir kötü amaçlı yazılım keşfedildi



Facebook'un ses odaları özelliği



Alessandro Paluzzi isimli bir geliştirici, Messenger Rooms için üç seçeneğin bulunduğu bir ekran görüntüsü yayınladı. Bu seçeneklerden biri, kullanıcıların arkadaşlarıyla özel bir ses odası başlatabileceklerini gösterirken diğer bir seçenek, dinleyiciler için açılabilecek ses odalarını belirtiyor.



https://twitter.com/alex193a/status/1370937003253112834



Messenger Rooms, 50 kişiye kadar canlı grup görüntülü sohbeti yapmalarına olanak tanıyorken yeni özellik bu sınırlandırmayı kaldıracak. Ses odaları oluşturulduğunda daha geniş bir katılımcı sayısına ulaşılabilecek.



https://twitter.com/alex193a/status/1373994846847967234



Şu anda, yeni ses odaları özelliği test aşamasında ve bu özelliğin kullanıcılar için resmi olarak ne zaman kullanıma sunulacağına dair hiçbir ayrıntı bulunmuyor.




Kaynak:https://www.engadget.com/facebook-clubhouse-competitor-messenger-rooms-062845858.html

 Haberi Portalda Gör

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.