Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
443
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Nereden coin almalıyım ?
K
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Soru başlıktaki gibi. Bundan 4 yıl önce reşit değilken hatırlamadığım bir yerden Ripple almıştım fakat dediğim gibi nerden aldığımı hatırlamıyorum. Başka bir ülkenin parasıyla aldığımı hatırlıyorum. Güncel piyasada Türkiyeden , BtcTürk ü biliyorum fakat komisyonunun yüksek olduğunu duymuştum , veyahut nerelerden hangi bilgileri vererek alındığını öğrenmek istiyorum. Şimdiden sağolun.



S
3 yıl
Yüzbaşı

ben de cevap bekliyorum. hangi siteden alip ne sekilde sorunsuz ve az komisyonla para cekeriz taktik verecek arkadaslar bekliyorum



D
3 yıl
Yüzbaşı

Bu soruyu sorduğuna göre acemisin. O yüzden bir Türk sitesine kayıt ol. Ben Thodex kullanıyorum. Üye olması kolay, komisyon oranları düşük. Güvenilir mi orasına karışmam.
Referanslı link https://www.thodex.com/tr/register?ref_code=d7uKapB0z5Ak



O
3 yıl
Yüzbaşı

https://www.trbinance.com/account/signup?ref=QI1EG183

Uluslar arasi kripto borsasi binance in turkiyedeki kurulusudur.trbinance ile binance arasinda ucretsiz coin transferi yapabilirsiniz.komisyonlarda btcturk thodex paribu vb yerlere gore dusuktur.tavsiye ederim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omfarcan -- 23 Mart 2021; 12:53:22 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
3 yıl
Er

İmza bölümünde en büyük ve en aktif borsaların referans linkleri var. Binance ve okex’i öneririm. İkisi de büyük borsalar, komisyonlar düşük ayrıca güzel kampanya ve airdrop yapıyorlar.



K
3 yıl
Teğmen

Merhaba hocam



Ben sana binance borsasını öneririm, https://accounts.binance.com/tr/register?ref=R52L8JW5 referansımla kayıt olursan alım satım yaparken hem sen %10 hem ben %10 indirim alıyoruz yani referanslı kayıt olmak her zaman daha iyi linkte yazıyor.



Başka borsaya bakma bile BTCturk Paribu gibi Türk borsaları sürekli hata veriyor. Binance zaten türkçe gir karıştır anlarsın çözersin önce küçük miktarlarla al sat yap yükselen malı alma asla düşen malı kovala.



www.coinmarketcap.com bu sitedende tüm coinleri geçmişlerini hangi borsadan satılıyorlar herşeyi görebilirsin. Bir sorunun olursa yardımcı olurum her zaman.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.