Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
213
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Motorola Edge Plus için DeX rakibi özellik geliyor
E
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Motorola Edge Plus için DeX rakibi özellik geliyor



Akıllı telefon dünyasında Samsung ve Huawei gibi isimlerin harici ekranlara masa üstü tarzında yansıtma yapabildiği çözümler ön plana çıksa da bu işin öncüsü çok daha gerilere gidiyor. Motorola Atrix 4G dizüstü aksesuarı tarihe karışmıştı ancak Motorola yeniden trende geri dönüyor.



Motorola Ready For nedir?



İhtiyaç olduğu anda akıllı telefonun ekranını harici ekranlara yansıtarak daha büyük bir alanda işlemler gerçekleştirmek giderek öne çıkmaya başladı. Samsung ve Huawei pek çok modele bunu sağlarken Motorola da harekete geçti.



Ayrıca Bkz.AirPods Max'in, bu yıl 1 milyon adetten daha az satılması bekleniyor



Motorola Ready For adıyla duyurulan özellik Motorola Edge Plus modeline Android 11 güncellemesi ile sunuluyor. USB Tip-C veya HDMI ile harici ekranlara bağlanınca özellik pencere tabanlı bir ara yüzü yansıtmaya başlıyor. Telefona fare ve klavye de bağlanabiliyor.



Ready For özelliği şimdilik sadece Verizon operatörüne ve Motorola Edge Plus modeline özgü olacak. Motorola henüz diğer telefonlara bu özelliği getirip getirmeyeceğini açıklamadı ancak Amazon yakın zamanda bir dock piyasaya sürecek. Bu bakımdan özelliğin daha fazla modele yayılacağını tahmin edebiliriz.




Kaynak:https://www.engadget.com/motorola-ready-for-phone-pc-edge-plus-103506144.html

 Haberi Portalda Gör

G
3 yıl
Yüzbaşı

Telefon iyi de kenar olayı kullanımı zorlaştırıyor. Düz ekran yapsaydı şu cihazı satmazdım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
3 yıl
Binbaşı

1 Güncelleme vereceğini açıklayıp tepkiler ile 2 güncellemeye çıkarttıktan sonra Motorola olmayan itibarını da kaybetti!




B
3 yıl
Yüzbaşı

Motorola ürünlerinde rekabet olduğundan kendilerinin haberi var mı acaba



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

E
3 yıl
Yarbay

Bu iş kablosuz olması lazım...şahsen ilgimi çeken ve takip ettiğim bir ozellik...buyuk ekranlı cep telefonları yerine baska gorunteleme aygıtlarıyla haberlesip iş görmesini daha makul görüyorum..cep telefonları haddinden fazla büyüdü ve katlananı vb..cıkartıyorlar mobilitesi düşüyor zira her dakka buyuk ekranada ihtiyac yok onun yerine makul oluclerde bir cep telefonu tablet olculerinde portable touch wifi monitor ve masa ustunede buyukce bir wifi monitor tum işi en optimal şekilde görür gibi geliyor..




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.