Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
269
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Pi Network ve Bee Network Geç Olmadan Kazanın | referans: kerbilgin
K
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar bildiğiniz üzere kripto paralar aldı başını gidiyor, bitcoin ve benzerlerinden zengin olan çok oldu. Bu kriptoları üretmek için bilgisayar ekran kartı vs. donanım yani sermaye gerekiyordu.

Oysa sadece referansla üye olabilceğiniz Bee Network ve Pi Network projeleri tamamen ücretsiz üstelik mobil telefonlarınızdan yapıyorsunuz kazımı. Tek yapmanız gereken uygulamayı açıp 24 saatte 1 kere tıklamak. Unutmayın doge, hot, alice, chiliz vs. gibi bir çok alt coin bir anda fırlama yaparken, bee ve pi gibi oldukça popüler coinlerin piyasaya girip fiyatının aniden yükselmesi kaçınılmaz. 1 sene gibi kısa bir süre içerisinde bu coinlerin mainnete girip kripto para borsalarına girmesi bekleniyor.

Kaybetceğiniz hiçbirşey yok. Günde ikisine girip tıklamanız size birşey kaybettirmez ama kazanıcağınız çok şey olabilir.

Ayrıca sizi davet eden kişi ve sizin davet ettiğiniz kişiler ne kadar düzenli istikrarlı kazım yapıyorsa sizinde coin miktarınız o kadar artıyor. Ben hergün 1 dakika bile aksatmadan düzenli kazım yapıyorum aşşağıda iki uygulamada da takım sayım belli.

kerbilgin referans kodunu yazarak iki uygulamayada kayıt olup geç olmadan başlayabilirsiniz. Uygulamaları Google Play Store veya App Store dan Bee Network / Pi Network yazarak indirebilirsiniz.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KERBEY -- 28 Mart 2021; 20:18:32 >

K
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Kadromuz gün geçtikçe büyüyor arkadaşlar, sizide bekliyorum geç olmadan başlayın



K
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Büyümeye devam arkadaşlar gücümüze güç katmak için sizide bekliyoruz aramızda kerbilgin referans koduyla



K
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Evet arkadaşlar beraber takımımızda her geçen gün kazım hızımız artıyor şuan 250 madenciyle beraber kazıyoruz buda sizin hızınızı etkiliyor arttırıyor.

kerbilgin referans kodumla hem siz kazanın hem ben unutmayın takımınız ne kadar güçlüyse o kadar fazla kazanırsınız.



U
3 yıl
Çavuş

7/24 Aktif 🔥🔥🔥

Yüksek Kazanç İçin👇🏻

✅Pi Network 💰
https://minepi.com/unsiii
Referans (Davet) Kodu: unsiii

✅Bee Network 🐝
https://bee.com/download
Referans (Davet) Kodu: unsiii



K
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Büyümeye devam



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.