Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
232
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bu sene sınıfta kalır mıyım?
D
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Selamlar bu sene herkesin bildiği gibi pandemi falan derken hiç kimse çalışmadı Bende dahil matematik hocamız okul wp grubuna bütün sınav sonuçlarını atmış ortalama 20 25 en fazla 70 gördüm aynı şekilde diğer sınavlarımda çok kötü uzaktan eğitime katıldım hepsine ama hem anlamadım hemde yeterli çalışamadım sizce bu sene sınıfta bırakırlar mı benim için önemli değil zaten uzaktan eğitim ayağına 1 sene okumadık okumadığım bu seneyi tekrar okusam ne olur bana göre daha iyi olur ama işte aileme ne hesap vereceğim sizce hocalar bırakır mı şimdiden teşekkür ediyorum cevaplarınız için



D
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Dil anlatım yapmadık ama bütün sınavlarım düşük diye tahmin ediyorum hiç yapamadım




Bu mesajda bahsedilenler: @GenelKültürAbidesi
K
3 yıl
Çavuş

Dostum sınıfta kalır mısın bilmiyorum lakin ne yap ne et notlarını toparla,kalmamaya çalış.1 Yıl sınıfta kalsan, üniversite sınavına hazırlanırken 1 sene mezuna kalsan,1 sene de üniversitede hazırlık okusan 21 yaşında 1.sınıfa başlarsın, büyük zaman kaybı olur.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Sınavların çoğunu yaptık hepsi rezalet geçti




Bu mesajda bahsedilenler: @köprüden önce son çıkış
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.