Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
462
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İslamiyetin Doğuşunu anlatan roman tarzı kitaplar arıyorum.
B
3 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Sevgili dostlar, başlıkta da belirttiğim gibi sürükleyici, etkileyici, hikaye ya da roman tarzında kitaplar arıyorum. Daha önce Efendimizin hayatı ya da İslamiyet'in doğuşu ile ilgili belgesel tarzı kitaplar okumaya çalıştım ama hep yarım bıraktım. Bana daha çok roman tarzında kitaplar lazım. Değerli tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim. Forumda yeni sayılırım. Umarım bir yanlışım olmamıştır.



D
3 yıl
Teğmen

Normalde cok fazla dini kitaplar okuyan birisi değilim, fakat okuduğum siyerler içinde en özgün akıcı ve ufuk açıçı diye nitelendireceğim kitap 'İskender pala - Bülbülün Kırk şarkısı' tavsiye ederim.



G
3 yıl
Teğmen

Marrin Lings- Hz Muhammedin Hayatı
Salih Suruç- Hz muhammedin hayatı

4 yıl önce ikisini de okumuştum beğenmiştim, alttaki daha sade daha akıcı, siterden çok hikaye tadında. Üstteki kitabın yazarı da sonradan müslüman olduğu için ben cok etkilenmistim bu kitaptan. Ikisini de tavsiye ederim :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
3 yıl
Yarbay

Lesley Hazleton - İlk Müslüman

baya sürükleyici ve klasik anlatımdan daha farklı olmasıyla epey ilginç.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.