Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
21
Cevap
2030
Tıklama
14
Öne Çıkarma
Cevap: Fakirliğe Bilal Erdoğan çözümü! (2. sayfa)
M
3 yıl
Yüzbaşı

Üsküdar'a çok güzel konaklar yapmışlar...



N
3 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: dgnzcn

Her iki partiyide karalamadan önce Google dan araştırınız, çıkan görsellere belgelere göre kafanızda bir fikir oluşur:

CHP icraatları için:
https://www.google.com/search?q=tarih+chp+icraatlar%C4%B1&client=firefox-b-d&sxsrf=ALeKk02Bw_Awcb9ADPilcaj7MDU7Bhs6Tw:1614951415475&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiik8vropnvAhUF3xoKHXmLBIkQ_AUoAnoECAoQBA&biw=1898&bih=1029



AKP icraatları için:
https://www.google.com/search?q=tarih+akp+icraatlar%C4%B1&tbm=isch&ved=2ahUKEwiRxs3sopnvAhUygHMKHQ1oCCMQ2-cCegQIABAA&oq=tarih+akp+icraatlar%C4%B1&gs_lcp=CgNpbWcQA1Cs7QJY7fACYKryAmgAcAB4AIABhQGIAf8DkgEDMC40mAEAoAEBqgELZ3dzLXdpei1pbWfAAQE&sclient=img&ei=-TNCYNHlJLKAzgON0KGYAg&bih=1029&biw=1898&client=firefox-b-d



Çıkan linklerden detaylara girmeye gerek yok, şöyle bir göz atmanız yeterli, bir izlenim uyandırmıştır, şimdi gelip fikrini yaz buraya.
Vay be şok oldum. Gerçekten kanıt düzeyi yüksek, doğru bir yaklaşım oldu. Bu verileri bilimsel bir yazıya döküp dergilere göndermek lazım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
3 yıl
Yarbay

Vergiler ile alamadıklarımı Allah kitap diyerek almaya çalışıyorlar



B
3 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: Akstrev

Hocam yanlış bir şey yok. Adam haklı. Bu ülkedeki hayvani zenginler müslüman olduklarını söylüyorlar ya, onlar zekat verse bu ülkede fakirlik kalmaz.

Önce zekatı bir araştırın. Sonra alay etmeye kalkın. Bilmediğiniz konuları eleştirince cahillik sergilemiş olursunuz.

Müslüman değilse bana ne? şeriat yönetimi yok sonuçta. Müslüman olmayanlardan da zekat benzeri bir ödeme alınırdı. şimdi yok. Madem öyle, neden bunlar müslüman olduklarını söylerken dinin şartı ve kesin hükmü olan zekatı hakkınca vermiyor?

Ülke ekonomisini araştırın. Ülkedeki zenginlerin mal varlığı toplamı senin benim malımdan fazla. Bunlar zekat verse fakir kalır mı?

Cehalet değil mantık ve fikir konuşsun.
Zenginlerin enflasyona etkisi düşündüğünüz kadar çok değil. Hemen çok mantıklı bir örnek vereyim; Öncelikle 80 milyon kişiye 10 milyon TL verirsek ve bunlar hamburger almak istese piyasada sadece sınırlı sayıda hamburger olduğu için kısa sürede hamburger fiyatları milyonlara ulaşır. Ama bu parayı sadece tek bir kişiye verdiğimizde o kişinin yiyebileceği hamburger sayısı 5 taş çatlasın 10 olduğu için fiyata o kadar etki etmez.

Bu yüzden fakirin enflasyonu ile zenginin enflasyonu bir değildir.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.