Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
65
Cevap
7931
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Satılık r10 Davetiyesi (4. sayfa)
3
4 yıl
Er

R10 davetiyesi ücretsiz zaten, başvuru yapınca veriliyor. Eğer bir insan ücretli davetiye alıyorsa muhtemelen daha önceden hesabı banlanmış oluyor. R10 da eğer bir hesap süresiz banlanmışsa ya ağır küfür etmiştir ya da dolandırıcılık yapmıştır. Ayrıca r10 kuralları gereği davetiye satmak yasak. Davetiye satan hesapta banlanıyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
3 yıl
Er

Satın almak isteyen mail atabilir alhasoglu7@gmail.com





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alhasoglu -- 26 Ekim 2020; 2:41:12 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
3 yıl
Er

Elimde R10 Davetiye Kod var 50 Tl Almak isteyen pmden yazabilir veya wp veririm



R
3 yıl
Er

Davetiyesi olan varsa bende alabilirim.



Y
3 yıl
Er

Ben de davetiye satıyorum, refli hesabım var teyit edebilirim pozitif ticaretlerim de olduğu ve bir süredir aktif üye olduğum için 1 davetiye 150 TL, güvenmediğim herhangi birine davetiye kodu vermeme hakkımı da belirtmek istiyorum. Davet eden kişi olacaksam alacak kişinin ticaret yapabileceği ve üzerinden para kazanabileceği sitede ne yapacağını bilmem gerekir. İlgilenen olursa özel mesaj atabilir.
Buradan ya da mailden ulaşın yikilmaz017@gmail.com



C
3 yıl
Er

Elimde ister üyelik kodu ister direk hazır hesap olarak uyeliklerim mevcut hazır üyelik 35 TL kod 30 TL piyasanın yine en ucuzu ve en kalitelisiyiz ulaşmak isteyen whatsappdan ulaşabilir w.me/905343938801



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.