Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
49
Cevap
9197
Tıklama
170
Öne Çıkarma
Cevap: Türkiye de Suriye ligi kuruluyor (3. sayfa)
D
3 yıl
Binbaşı

Nerden copy paste yaptın bilmiyorum ama bilgi yanlış.
Hollanda'nın nüfusu bizim 5 de 1imiz olmasına rağmen toplam ekonomi büyüklüğü bizden %30 fazladır.
Kişi başı geliri yaklaşık 50.000usd, bizim nerdeyse 10 katımız. Utanılacak istastikleri övünç kaynağı olarak göstermişsin.

Ayrıca gecen senenin verilerine göre ekonomi sıralamasında 20. sıraya düştük, malüm masal anlatanlara göre 2028 de 12. sıraya çıkacakmışız, 5 sene önce de 2023 de ilk 10'a gireceğiz masalları anlatılıyordu.

Muhtemelen 2021 sonunda g20 dışında kalacağız, ekonomik açıdan hiçbir çaba yok, herşeyi faizi arttırıp yurtdışından sıcak para getirme üzerine kurdular, bu sefer faiz yüzünden, işsizlik ve enflasyon patladı. Sıcak para bir süre geldi ama şuan dolar kuvvetlenmeye başlayınca sıcak para da hızla kaçıyor 2 haftadır.

Bu yazdıklarımı mensubu olduğun gençlik kollarında anlat, terfi alırsın.

Kaynak:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_GDP_(nominal)


Bu tabloda ne kadar kötü bir durumda olduğumuzu gösteriyor, 2019 daki 9k küsür kişi başına gelir, 2020 de tahminen 7 bin küsür dolara düştü:

https://tr.wikipedia.org/wiki/Ki%C5%9Fi_ba%C5%9F%C4%B1na_nominal_GSY%C4%B0H_de%C4%9Ferlerine_g%C3%B6re_%C3%BClkeler_listesi




Bu mesajda bahsedilenler: @Serdal325
T
3 yıl
Yüzbaşı

Suriyeliler yollasak nereye götüreceğiz?



S
3 yıl
Çavuş

S
3 yıl
Yüzbaşı

Bir arkadaş 2033 Türkiyesine dair varsayımlarda bulunmuştu. Ve bir maddesinde Ligde Suriye takımları olacak yazıyordu sanırım o madde gerçekleşecek az kaldı



K
3 yıl
Onbaşı

Neye yok artık dediysek oldu. Bunu da yaparlar



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

E
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Yakında yabancı transferi diye Türkleri oynatacaklar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
3 yıl
Yüzbaşı

20 yıllık iktidar bugün bitse yol açtıklarını düzeltmek 40 yıl sürecek.



P
3 yıl
Yarbay

Suriyeli afrikali afgan iranlilardan geçilmiyor memleket çoluğun çocuğun sokakta rahat oynayamiyor kadınlara tip tip bakıyorlar birde mültecilerin gelmesini savunan ,mutlu olan tipler var, bunun adı kavatlikmidir Nedir bilemiyorum adını siz koyun arkadaşlar

Mesela o kufrettigimiz denize dökeriz diye dalga geçtiğimiz Yunanlıların bizden çok daha vatansever olduğu bir tane mülteciyi almadığını biliyormuydunuz





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polestar191 -- 4 Mart 2021; 7:38:14 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
3 yıl
Binbaşı

Stadyumların yakıp yıkılmasına karşıyım ama öyle bir şey olsun en büyük maganda ben olacağım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Ümit azdag istifa etmis



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
3 yıl
Binbaşı

bizim gibi ekonomik acidan bilerek ve isteyerek gariban birakilmis bir ulkeyi hollanda ile kiyaslaman zaten ayri bir komediyken, yasadigin ulkenin hem yonetim sistemi, hem demografik yapisi, hem ordusu, hem ekonomisi, hem egitim sistemi, hem hukuk sistemi bilerek ve isteyerek tecavuze ugratilmisken, halkin beyni mitolojik sacmaliklarla sulandirilmisken hala boyle abuk sabuk yazilar yazmak gercekten saka olmali baska bir sey degil. kurunun yaninda yas da yanmayacak olsa oh olsun diyecegim bu tarz yazanlari gorunce ama iste yapacak bir sey yok.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Serdal325
V
3 yıl
Teğmen

Allah ak parti sonrası gelen partiye yardım etsin



S
3 yıl
Er

Donanım haberde sizin gibi objektif olmayanlari haklı akıllı zeki görüp farklı görüşte olanları zaval cahil vs diyee hakaret etmek düşünce özgürlüğümü oluyo bilemedim. isteyen istediği siyasi partiye oy verir a-z arasında tercihini yapar sen ben o saygı duyarız ülkeyi kurtarıcı olan devlet değil halkın azmidir çalışkanlığı dir.evde ekran karşısında oturup neden iş yok kimse bana ekmek vermiyo diye düşünen gencligimizle bu zor tabi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @leop
L
3 yıl
Yarbay

Bi bu eksikti!



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.