Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 10 kayıtlı üye, 117 misafir, 6 mobil kullanıcı
310586
Cevap
72698581
Tıklama
1589
Öne Çıkarma
Cevap: Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (16548. sayfa)
B
2 sa.
Binbaşı

Selamlar,

Buradan tavsiye edilmesi üzerine almış olduğumuz DYMO DY LetraTag 200B Bluetooth Etiketleme Makinesi 2172855 ürününü, ancak bugün deneme imkanı bulabildik. Dilimiz döndüğünce -sizlere yararlı olabilmek adına- birkaç kelam edeceğiz(herhangi bir detaylı incelemeye denk gelmediğimiz ve burada söz konusu olduğu için).

Cihaz dört adet AA kalem pil ile çalışmakta. Pili taktıktan sonra ürünle beraber gelen 12mm x 4m etiket şeridini yerleştirdik(bazı e-ticaret site yorumlarında, ürün içerisinde etiket şeridi çıkmadığına dair yorumlar okuduk ancak bizim idefix'ten aldığımız bu ürünün kutu içeriğinde vardı).

Cihazın üzerinde bir adet açma/kapama tuşu ve etiketi kesme butonu bulunmakta. Açma kapama tuşuna bastık.

Google Play Store'dan indirmiş olduğumuz LT Connect isimli uygulamaya giriş yaptık.

Uygulama, gerekli tanıtımları geçtikten sonra sizlerden; bildirim, bluetooth ve konum erişim izni istemekte. Onayları verdikten sonra, cihazda bulunan ve yanıp sönen açma/kapama tuşu, sabit moda giriyor ve böylelikle bağlantı sağlanmış oluyor.

Uygulamada, metin yazdırma kısmından istediğiniz yazıyı yazabilir ve kısıtlı emoji ile çerçeve seçeneklerini kullanabilirsiniz. 6 farklı yazı fontu, yazının altını ve üstünü çizdirme, kalın yazdırma, etikete dik yazdırma seçenekleri bulunmakta. Yazdır ikonuna tıklayınca, cihaz birkaç adımdan otomatik geçtikten sonra yazdırma işlemi yaklaşık on saniyede tamamlanmakta. Makas butonuna basınca da etiketiniz kopmuş oluyor. Etiket şeritleri kendinden yapışkanlı.

Yazdırmaları kaydedip, tekrardan uğraşmadan seçip, yazdır ikonuna dokunarak işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Farklı renk ve çeşitte etiketleri e-ticaret sitelerinde bulabilirsiniz(imitasyonları yerine orijinallerini n11 kuponuyla almanızı tavsiye ediyoruz).

Sizler için de bir adet örnek bırakıyorum, herkese iyi forumlar dileriz.

Örnek etiket basımı:



-Not: Herhangi bir sorunuz olursa, buraya meşguliyet vermemek adına özel mesajdan ulaşabilirsiniz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan0zmen -- 19 Nisan 2024; 0:42:12 >


Bu mesajda bahsedilenler: @berkan0zmen
M
1 sa.
Teğmen

yeni mail ile hesap aç ilk siparişe güzel indirim veriyor çok şeyde. dediğin gibi olay tamamen cezbedici olsun onu alırken başka şeyler de alsın hesabı




Bu mesajda bahsedilenler: @antique
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.