Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
14
Cevap
1277
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Linux mint ses artırıcı program (2. sayfa)
K
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: ugurcansayan

Selamlar, yanlış hatırlamıyorsam pulseaudio Linux Mint'e kurulu geliyor. Hatta bu yüzden sistem arayüzündeki ses ayarlarından ayarlanabileceğini söyledim. Ancak pulseeffects gözümden kaçmış. Linux Mint yazılım deposunda da varmış. Sizinki de hoş bir dokunuş olmuş, teşekkürler
Size de selam olsun,

Linux Mint'le, daha doğrusu Xfce sürümüyle kurulu olarak gelen pavucontrol uygulamasıdır. Pulseaudio-equalizer daha farklı bir uygulamadır, öntanımlı (preset) ayarlarla ses dengeleyici (ekolayzır) görevi görür. PPA deposundaki pulseaudio-equalizer-gtk paketi şu an herhangi bir Debian ya da Ubuntu tabanında mevcut değil. Pulseaudio-equalizer, PulseEffects'e göre daha basit ve anlaşılır bir uygulama. Sistem çekmecesi üzerindeki ses simgesinden kolayca sink değiştirebilir, normal ses çıkışı ve equalizer sinki arasında geçiş yapabilirsiniz.

Pulseaudio ise tek başına bir ses sunucusudur.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelebekx3 -- 27 Şubat 2021; 2:18:0 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
3 yıl
Moderatör

Evet evet fark ettim. Pulseeffects'te neredeyse her şey için bir kaydırma çubuğu var. Sizinki Winamp'ın penceresindeki sürgüleri anımsattı o anlamda yazdım. :D

Tam ekran çalışan PulseEffects, penceredeki PulseAudio Equalizer. Açıkçası pulseeffects'in CPU'yu küstürmesi ihtimali endişe veriyor :)

< Resime gitmek için tıklayın >




Bu mesajda bahsedilenler: @kelebekx3
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.