Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
1117
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kilo Verme Hakkında Konu göremedim. Yardım
A
4 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhabalar kardeşlerim. 1.75 boyum var yaklaşık 88 kiloyum ve kaybetmem gereken kilonun tamamı göbekte ! Vücut şeklimi az buçuk tahmin etmişsinizdir :) 88 kilodan 70 kilolara düşmek, bu arada da kol omuz biraz şekle sokmak istiyorum. Diyete başlangıcımı yaptım ay sonu itibariyle spora da başlıyorum. burada merak ettiğim şu. daha önceki yılgınlıklarımı da göz önünde bulundurunca yağ yakıcı takviyesi almadan kilo veremeyeceğimi düşünüyorum. yağ yakıcı takviye almak istiyorum. şu aşağıdakilerden hangisini önerirsiniz? veya farklı bir öneriniz olur mu?


Tonalin CLA 1250 Mg 120 Yumuşak Kapsül

Hardline Thermo L-Karnitin (hangisinin tadı güzel? karpuz,şeftali, yeşil elmalı var)

Grenade Thermo Detonator

Universal Animal Cuts

evden spor salonu arası yaklaşık 4km falan. bu mesafeyi yürüyerek veya hafif tempo koşarak gitmeyi düşünüyorum önden ısınmak için. bu yağ yakıcıları evden çıkmadan yürüyüş öncesi mi almak mantıklı olur yoksa spor öncesi mi.



A
4 yıl
Çavuş

Yürüyüş öncesi almak daha mantıklı geldi bana



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
3 yıl
Teğmen

Bunlar sana kilo verdirmez. Aksine, eger yavas bir tiroide sahipsen (kilolu olmanin sebebi veya sebeplerinden bir tanesi olabilir), L-carnitine tiroidini daha da yavaslatarak kilo almana sebep olabilir. L-carnitine tiroid hormonunun hucrelere girmesini inhibe eder. O yuzden tiroidi zaten yavas calisan insanlar, L-carnitine kullanirken kilo vermek bir yana dursun, aksine kilo almaya baslarlar. Vucudumuz zaten kendisi yeterince uretiyor bu aminoasidi.

Senin yapman gereken en iyi opsiyon, AMPK aktivasyonunu artiracak supplementler kullanman.

  • Gynostemma pentaphyllum ekstresi
  • Cissus quadrangularis ekstresi
  • Uzum cekirdegi ekstresi
  • Trans-resveratrol

Bunlarin haricinde, her gun 10 km tempolu yuruyus yapmani oneririm. Kosmani onermem, eklemlerine zarari cok olur. Her bir anda bir ayagin yerde olacak sekilde hizli ve tempolu uzun yuruyusler en iyisi.

Doktora tezimi verdigimde 88 kg idim ben de. 1 sene icinde 67 kg oldum, bu supplement'leri kullanarak ve gunde 5-10 km arasi tempolu yuruyus yaparak. AMPK ve dolayisiyla genel metabolizmam o kadar hizlandi ki, hic yuruyuse cikmiyorum bu aralar ve cok yememe ragmen kilo almiyorum. Ayni 20'li yaslardaki metabolizmaya geri dondum.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
E
3 yıl
Er

Kilo vermek için hiçbir maliyete girip supplement almanıza gerek yok. Aç hissettiğiniz ve bu açlığı devam ettirebildiğiniz sürece yağ yakarsınız. Sabırlı olmalısınız. Spor yaparak kalori açığı daha fazla açılacağı için daha hızlı kilo verirsiniz. Ticari oyunlara ve algılara aldanmanıza gerek yok.



F
3 yıl
Çavuş

mşlh hocam baya bilgilisiniz bu konuda +respect




Bu mesajda bahsedilenler: @ChangeOrBeCrushed
A
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Bu saydıklarınızın işlevi nedir. Hangisini kullanmak daha mantıklı olur. Yazdıklarınızı satın alabileceğim bir site bulmakta zorlandım. Bana bir yol gösterir misiniz?




Bu mesajda bahsedilenler: @ChangeOrBeCrushed
E
2 yıl
Yüzbaşı

Her besinden dengeli olarak Yemen lazım yani tamamen karbonhidrat I kesmen iyi olmaz vücuduna tamamen zarar o yüzden dengeli beslenmen daha iyi bide spor salonuna gidiyosun iyi bir vücut elde edebilirsin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
2 yıl
Onbaşı

L-karnitin almışsın, deli enerji verip bir ayda 10 kilo verdirir(ben 11 verdim hiçbişe bilmeden)
Ama asla hızlı kilo verme işine girme, maxın 4-6 kilo olmalı bir ayda ve yağ oranı azaldıkça bu da düşmeli.
ben 11 kilo verdim ve aylarca vitamin eksikliği hormon bozukluğu ve deri sarkması gibi muhabbetler de ameliyata binlerce para verene kadar duracak sorunlar



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.