Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
34
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Türk taraftarları sorunu
T
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Artık son 2 senedir özellikle herkes alıştı hakem hakem hakem maç başlıyor hakem maç bitiyor hakem. Her takımın taraftarı aynı iyice herkes paranoyak, komplo teorisyeni, büyük resim görmekte usta oldu. Bir takımın taraftarı çıkar yalı çocuğu düğmeye bastı diğer taraftar çıkar gs lobisi iş başında herkes birbirine suç atıyor. Zaten tdlere ve futbolculara bahane oldu yenilince çıkıp hakem diyorlar kirli oyun diyorlar taraftar yenilgiyi felan unutuyor hemen. Artık çoğu taraftar maçı şöyle izliyor hakem hata yapsa da kıyameti koparsak.

Lafa gelince herkes epl sertliğini över ama o sertlik bizde olsa hakemi sallandırırlar nasıl faul vermezsin diye. Epl yi takip ediyorum vallahi orda da sürekli hata oluyor o hatalar bizimkinden daha kötü. Yabancı hakem gelse de sorun çözülmez. Eminim artık hakem felan olmasa maçı %100 isabetli karar verebilen robotlar yönetsen gene türk taraftarları çıkar robotu gs'li, fenerli, bjk'li kodladı şike var der Velhasıl kelam bu taraftar profili oldukça futbol konuşulmaz bu ülkede



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.