Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
147
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Parker | Hidrolik ve Pnömatik Sistemler
K
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Doğru Hidrolik yakın geçmişte konusunda dünya lideri olan Amerika menşeli PARKER firmasının distribütörlüğünü üstlenmiş ve bu alanda ihtiyaç duyulan noktada çok geniş bir faaliyet potansiyeli oluşturmuştur. Sektörün önde gelen hidrolik firmalarından olan Eaton vickers ve Atos’un ülkemizdeki faaliyet payı ve aktiviteleri hızlı bir şekilde yükselmektedir. Etkin olduğumuz diğer bir alan ise Legris ve Origa markası ile hizmetini verdiğimiz yüksek kaliteli fittings bağlantı elemanlarıdır. Yer aldığı önemli projeler ve üstün malzeme kalitesiyle hizmet veren Legris ve Origa firmasının temsilciliğini yapmaktayız..
Şirketimiz sektördeki varlığı boyunca hidrolik konusunda önemli adımlar atmıştır. Özellikle Parker,Legris,Origa,Eaton Vickers ve Atos konularında aranan ve ihtiyaçlara yanıt veren firmamız, hizmet kalitesinin ön planda tutulduğu bir çalışma içindedir. Bu çalışmalar önümüzdeki dönemlerde de giderek artacak ve faaliyetlerimiz genişleyecektir. Hedefimiz gelecekte Doğru Hidrolik’te imalat imkânlarını daha da genişleterek pazardaki ihtiyaçlar için vazgeçilmez bir adres olmaktır.
 
Kocaeli Parker Bayi | Parker bayileri | Gebze Parker | Gebze Hidrolik | Gebze Pnömatik



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.