Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
92
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ürün İptali POSta limit yok
1
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bugun başıma gelen bir sıkıntıdan bahsetmek istiyorum. İş yeri sahibi olan bankacı olan bilgi verebilir mi acaba?
İki gün önce aldığımız bir ürünü beğenmediğimiz için iade etmek istedim. AVMler de çok kalabalık olacağını tahmin ettiğim için erkenden AVMye uğrayıp iade işini sonlandırmak istedim. Mağazaya girdim kartı taktılar iade yapamayız bankanızda sizin ürününüz değeri kadar satış yapılmamış dedi. 2 saat oyalanın gelin tekrar dedi. Sonuçta zaman kıymetli bu dönemde, korona da olduğu için bir an önce bu iş aradan çıksın istiyordum. Böyle şey mi olur diyip ana merkeze şikayette bulundum. Onlara dedim ki korona günlerinde yaptığınız eziyet bu konuda mümkünse poslarınıza ilk başta belirli miktarda sermaye koyamanız mümkün değil mi falan dedim onlar da yapamayız yasalar falan filan dedi. Peki satış olmazsa ben napacam bugun o da dedi sonra gel 30 KM gidiş geliş uzaklıkta burası. Başka mağzaya girdik bu durumu sorduk onlar da eğer nakit ödeme yaparsanız iade edemeyiz ama pos cihazında böyle bir durum yaşamazsınız dedi.
Olarak bu durum yasalar tarafından gerçekten de sınırlama mı koyuluyor dendiği gibi yoksa uydurma bir şey mi bu? Bu dediğim mağaza bir spor ayakkabı satıcısı ikinci sorduğum da spor ayakkabı satıcısı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.