Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
19
Cevap
669
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: Suç Erol Bulut'ta Değil Emre Belözoğlu ve Ali Koç'tadır (2. sayfa)
M
3 yıl
Teğmen

Gidip ligdeki en gözde oyuncuları isteyip sonra fener bizim oyuncuları sırf biz istiyoruz diye alıyor demek kadar saçma bir şey yok. Pelkas, Szalai, Osayi Samuel, Samatta, Valencia, Thiam, Nazım, Novak, Sosa, Tisserand, Lemos gs istiyor diye mi alındı?

İrfancan'ı uzun zamandır istiyordu yönetim, orta sahada Gustavo bir sakatlandı bak çöktü orta saha yani adam bolluğumuz falan yok. Ozan seneye gidebilir, Mert Hakan kötü çıktı, Sosa ve Gustavo çok yaşlı daha ne kadar oynarlar belli değil ki zaten sosanın performansı aşırı düştü. İrfan cana da mert hakana da ihtiyacımız vardı. Sadece bu sezon için yapılmıyor bu transferler unutma, fb büyük ihtimalle sezon sonu alacaktı İrfancan'ı ama gs araya girince hızlandırmak zorunda kaldılar.

Ali koç için gs kompleksi var diyorsunuz da sizin başkanınız da sürekli fbye laf atıyor onda fb kompleksi yok mu şimdi?. Bu iş ezelden beri böyleydi yani iki rakip camia ne bekliyorsun? Sizi böyle konuşturan, bizim yönetimin transferler belli bir aşamaya gelmeden hiçbir açıklama yapmaması, saklaması. Siz daha transfer görüşmelerine başlamadan biz bu oyuncuyu alıyoruz diyorsunuz, fb alınca da sırf gs istiyor diye aldı oluyor.

Ayrıca fetö bittikten sonra şampiyon olamadınız ayaklarını bırakın, hepiniz adınız gibi biliyorsunuz ki fbye 2011'de kurulan ve mahkemelerce kumpas olduğu tescillenen olayla bizi çok büyük zarara uğrattılar. En iyi kadromuz dediğimiz kadro dağılmak zorunda kaldı, tam bir sezon başkansız oynadı bu takım, kumpas yüzünden şampiyon olduğumuz sene ŞL'ye gönderilmeyerek önemli gelirlerden olduk, ayrıca platini Fb'yi avupadan men etmek için bir avukat şiketinden 2 milyon euro aldıklarını itiraf etti. 2015'te otobüs kurşunlanıp şoför vurularak şampiyonluğa oynayan oyuncular korkutuldu. Yine de ali koç gelene kadar her sene şampiyonluğa oynuyorduk.

Fenerin başına gelenler başka takıma olsa bir daha toparlanamazdı.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marshall-Bruce -- 22 Şubat 2021; 17:11:57 >


Bu mesajda bahsedilenler: @Darwin7
B
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 27 Şubat 2021; 22:24:53 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.