Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
15
Cevap
525
Tıklama
1
Öne Çıkarma
ASUS, kompakt bir premium akıllı telefon piyasaya sürecek: Zenfone Mini
U
3 yıl
General
Konu Sahibi

ASUS, kompakt bir premium akıllı telefon piyasaya sürecek: Zenfone Mini



Sızan bilgilere göre ASUS bu yıl, yeni nesil amiral gemisi cihaz ailesine girmesi muhtemel olan kompakt ancak güçlü bir akıllı telefon sunmayı planlıyor.



Ayrıca Bkz.Apple, zayıf satış rakamları nedeniyle iPhone 12 mini üretimini durdurabilir



iPhone 12 mini'ye rakip olacak



Cihaz gelen haberlere göre Zenfone Mini adı altında görünüyor, ancak ticari adı farklı olabilir. 6 inçten daha küçük (en az 5.5 inç) bir ekranla gelmesi beklenen akıllı telefonun FullHD+ çözünürlüğe sahip bir ekran barındırması bekleniyor. Gücünü Snapdragon 870 yonga setinden alacağı söylenen Zenfone Mini'nin amiral gemisi akıllı telefonlarda kullanılan Snapdragon 888 yonga seti ile gelmesi bile muhtemel.



ASUS, kompakt bir premium akıllı telefon piyasaya sürecek: Zenfone Mini



Son olarak, cihazın en az 30 watt güç ile hızlı şarj desteğine sahip olacağından bahsediliyor. Bataryanın kapasitesi belirtilmemiş, ancak cihazın kompakt boyutları dikkate alındığında, büyük değerler beklenmiyor. Zenfone Mini piyasaya çıkarsa, Apple iPhone 12 mini'ye bir Android alternatifi olabilir. Bu arada Sony'nin de aynı kategorideki Xperia Compact adlı akıllı telefonu piyasaya sürmeye hazırlandığını da belirtelim.




Kaynak:https://www.gizmochina.com/2021/02/06/asus-plans-to-launch-a-small-and-premium-zenfone-mini-flagship-phone/

 Haberi Portalda Gör

Ey Samsung, Xiaomi, Oppo ve aklıma gelmeyen diğer markalar lütfen orta segment ekran büyütme kamera tasarımı yarışına gireceğinize max 6 inç hatta 5.8 uygun güzel cihazlar ...
Yoruma Git
Yorumun Devamı pckobat_78 - 3 yıl +21
P
3 yıl
Yüzbaşı

Ey Samsung, Xiaomi, Oppo ve aklıma gelmeyen diğer markalar lütfen orta segment ekran büyütme kamera tasarımı yarışına gireceğinize max 6 inç hatta 5.8 uygun güzel cihazlar çıkarın artık. Neden hep aynı trend üzerinde ilerliyorsunuz. A50 kullanıyorum. Cebimde rahatsız oluyorum 5s kullandığım zamanları düşünüyorum özledim. İlerde de hepsi ekran küçültme trendine girecek.


Bu mesaja 3 cevap geldi.
S
3 yıl
Yarbay

Ben ümidi kestim, tuğla kullanıyor millet




Bu mesajda bahsedilenler: @pckobat_78
Z
3 yıl
Yarbay

Türkiye'ye gelirse alırım.. Çok net.



M
3 yıl
Binbaşı

3310 u özleyende var. Sadece konuşmak için yeterdi.





Bu mesajda bahsedilenler: @pckobat_78
N
3 yıl
Yüzbaşı

Adamlar yapıyor ama bizim ülkemizde yok.. efsane telefon olmuş zenfone 7 pro



R
3 yıl
Teğmen

Bu tasarim tutmuyor ve kullanissiz anlamiyorlar heralde



S
3 yıl
Binbaşı

Tabi kesin girer. Apple ondan miniyi iptal ediyor. Talep bu yönde çoğu insan alıştı büyük ekrana bizim dh hala küçük üretin.



Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @pckobat_78
P
3 yıl
Yüzbaşı

İphone 11-12 6.1 inç satış rakamlarına da açıp bakın isterseniz. Android cephesinde de bu tarz cihazları görmek istemek bence çılgınlık değil ihtiyaçlara cevap verilmesi. En iyi aday s20 oda 6k. Orta segmentte 6 civarı çıkacak cihaz gayet güzel satış rakamları elde edecektir. Benim gibi oyun oynamayan bankacılık ve görüşmede kullanan ciddi bir kesim var. Kullanım kolaylığı dışında hiç bir fark olmayacak bir cihaz değişikliği içinde 6000 vermek gereksiz geliyor ama orta seviye 2.5-3k bir cihaz olsa düşünmeden alırım kullanırım. Zaten sorun alışan kesim değil alışmayan kesim. Ayda bir 6.5-6,7 bir birinin kopyası cihaz tanıtana kadar farklı bir soluk beklemek absürt birşey değil diye düşünüyorum.




Bu mesajda bahsedilenler: @sfgsfgsfg
D
3 yıl
Yarbay

lutfen artik kucuk telefon furyasi gelsin kurek gibi telefonlarla ugrasiyoruz.zaten uzatiyorlar iyice ustune bir de buyutunce tasinamaz hale geldi telefonlar 5.5 16:9 yapin da biz de kullanalim yav.herkes buyuk telefon sevmiyor.



Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
3 yıl
Yarbay

16:9 5,5 inç büyük zaten hatta çoğu telefondan geniş. Küçük telefon anlayışınız bile büyük.




Bu mesajda bahsedilenler: @DH Misafiri
D
3 yıl
Yarbay

Aslında markalar üst düzey özelliklere sahip plastik kasa telefonda üretmeleri lazım. Nasılsa plastik kılıfa koyuyoruz, kasanın metal cam olmasına gerek yok üstelik ağır oluyor




B
3 yıl
Yarbay

Zenfone 7 güya Türkiye'ye gelecekti. Öyle demişlerdi ama sanırım evdeki hesap çarşıya uymadı...




E
3 yıl
Er

Ekranının çöp olacağı kesin. HD+ çözünürlük nedir? Tek kelime ile rezalet. Huawei P7 kullandım 5" FHD, Moto Z kullandım 5.5" QHD. 5.5" ekranda en azından FHD çözünürlük olmalı. Snapdragon 888 chipseti kullanmalarının manası yok.




A
3 yıl
Yüzbaşı

Telefon basitçe cebime girmeli, one öyle söğüş tahtası, formunda telefonlar, ufak yapın şunlarız masada elinde telefon yüzü görünmüyor adamın, zırh gibi. Yere koysa üstünde yatar, o derece.



T
3 yıl
Yüzbaşı

Asus türkiye telefon getirse androıd kralı olacak telefon aslında



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.