Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
1528
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Macbook Air
V
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba

Evde oyun için sağlam bir pc kurdum fakat aklım hep M1 işlemcili Macbook Air'de kalıyor.

Sizce satın alsam windows-macos geçişlerinde problem yaşar mıyım?

İşyerinde windows kullanmak zorundayım,mac os hiç kullanmadım ama merak ediyorum.

Sizce pişman olur muyum ?



C
3 yıl
Yarbay

bende yıllardır windows işletim sistemli pc kullandım. 1-2 güne macOS işletim sistemine alışıyorsun. Apple marka telefon kullanıyorsan da aynı sistem çok stabil ve iyi. m1 air modelini kullanıyorum tavsiye ederim. Diğer serilere Windows'ta kuruluyormuş sanırım m1'lere için şuan mümkün değil diye okumuştum.



V
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Ben ikisini bir arada kullanacağım,malum işyerinde windows var.

Sizce sorun olur mu?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
3 yıl
Yarbay

Olmaz rahat olun .... MacOS işletim sisteminin ve stabilizasyonun keyfini çıkarın. Buradaki herkes sizin gibi windowstan gelen insanlar sonuçta. gayet kullanışlı ve stabil bir işletim sistemi, kısa sürede alışırsınız.




Bu mesajda bahsedilenler: @VicariouS
G
3 yıl
Binbaşı

Hocam açıkçası bilgisayar kullanımı biraz da içgüdüsel bir şey oldu artık. Her türlü işletim sistemine adapte olabiliyoruz. Telefonlar, saatler, tabletler, bilgisayarlar derken baya baya bu iş genetiğimize kazınacak yakında.

Aynı anda hem Windows hem Mac kullanıyorum. Masaüstü PC'm Windows, bir de Macbook Air'im var. Windows'tan Mac'e geçişim 4-5 gün falan sürdü. Bu sürede Mac işletim sisteminin arayüz mantığını ve dosya yönetim sistemini iyice bir anladım. Bir iki tane de video seyrettim kısayolları anlamak için. Zaten bunları anladıktan sonra gerisi kullana kullana geliyor. Şu an 2 aydır kullanıyorum Mac'i ve sorun yaşamıyorum. Dolayısıyla sizde de sorun olacağını hiç sanmam.

Hatta şu an oyun oynamayan biri olsam masaüstümü de satar iMac falan alırım ya da 16 inç proya geçerim. Windows'tan daha konforlu geldi bana. Her şey çok daha sade ve basit. Her şey net.



V
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Çok teşekkür ederim,yakın zamanda M1 alacağım,gelişmeleri yazarım.
İyi forumlar...



D
3 yıl
Teğmen

MacOS işletim sisteminin keyfini varacaksın. Ben de yıllarda iş ve kişisel hayatımda windows kullandım ama macbook yani ios a geçmek hayatımı çok kolaylaştırdı.



M
3 yıl
Çavuş

Selam

Bende ikisi de kurulu parallels programı ile aynı anda kullanıyorum , sadece 2 parmakla sağ yada sola çekerek ikisi arasında geziyorum.



V
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Konuyu hortlattım farkındayım.

İzlenimlerimi paylaşayim, yaklaşık 4 aydır kullanıyorum.

MacOS harika..Stabilite çok iyi, hız çok iyi, kullanım aşırı kolay. Gün içinde mac-windows geçişi yaptığımda da haptic feed oldu, hata yapmıyorum.

Kesinlikle M1 macbook çok ama çok iyi olmuş.Bu cihaz insanı çalışmaya da motive ediyor.



B
3 yıl
Teğmen

< Resime gitmek için tıklayın >
konuyla alakasız ama cevaplar misiniz?



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.