Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
348
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Apple gizemli bir proje için yönetimde önemli bir değişiklik yaptı
E
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Apple gizemli bir proje için yönetimde önemli bir değişiklik yaptı



Bugüne kadar sızdırılan bilgiler Apple’ın iki gizemli proje üzerinde çalıştığını gündeme getirmişti. Bunlardan birisi sürücüsüz araç projesi iken diğeri de sanal gerçeklik gözlüğü. Her ikisi ile ilgili farklı firmalardan da dolaylı olarak doğrulama gelmişti. Şimdi bu projeler ile ilgili yönetim değişikliği yapılıyor.



Gizemli bir proje



1998 yılında katıldığı Apple’ın 2012 yılından bu yana tüm donanım operasyonlarını yöneten kıdemli başkan yardımcısı Dan Riccio sürpriz bir şekilde bu operasyonlardan alındı ve yeni bir projenin sorumluluğunu üstlendi.



Ayrıca Bkz.LG, mobil cihaz bölümünü Vietnamlı Vingroup holdinge satabilir



Boş kalan koltuğuna ise Apple M1 projesinde kilit rol oynayan donanım mühendisliğinden sorumlu başkan yardımcısı John Ternus getirildi. Riccio yine mühendislik çalışmalarını yakından takip edecek.



Apple yeni projenin ne olduğunu haliyle açıklamıyor ancak sürücüsüz araç projesini Hyundai ile birlikte yürütmek istediği ortaya çıkmıştı. Diğer taraftan ilk sanal gerçeklik kaskı prototipinin de test aşamsında olduğu gündeme gelmişti. Boyutları ve süresi itibariyle kask projesi sanki biraz daha yakın ihtimal gibi.




Kaynak:https://www.engadget.com/apple-hardware-svp-224019387.html

 Haberi Portalda Gör

Gizemli proje dedikleri çentiği küçültmek olabilir. Apple' dan gelecek en inovatif hareket bu olurdu.
Yoruma Git
Guhong01 - 3 yıl +17
G
3 yıl
Yarbay

Gizemli proje dedikleri çentiği küçültmek olabilir. Apple' dan gelecek en inovatif hareket bu olurdu.




C
3 yıl
Yarbay

heralde 50Watt hızlı şarj aleti çıkaracaklar.




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.