Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
183
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yatay geçiş hakkında
F
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Selamlar şimdi bir durumum var ben yarım dönem geç başladım okula yani 1. Sınıfın 2. Döneminde başladım bu dönem 2 dersim alttan kaldı ( ailevi sıkıntılar sebebiyle kendimi veremedim derslere ) daha sonra 2. Sınıfa geçtim sistem 2. Sınıf olarak gösterdi yani 2. Sınıfa geçince 1. Sınıfın 1. Dönem derslerini aldım ve 2. Sınıftan 3 ders aldım bu dersleri de yüksek verdim ortalama şuan 3.12 şimdi önümüzdeki dönem alttan kalan derslerim ve 2. Sınıfın 2. Dönem derslerini alıcam fakat dönem sonunda 3. Sınıfa geçmiş olucam 2. Sınıfın ilk dönem dersleri alttan kalmış olacak hedefim yatay geçiş yapmak alttan ders varken yatay geçiş kabul edilmiyor diye biliyorum bu konu hakkında bana yardımcı olabilir misiniz?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

U
3 yıl
Onbaşı

alttan ders varsa yatay geçiş yapılmıyor hocam cevabı siz vermişsiniz. "Öğrencinin kayıtlı bulunduğu programda, bitirmiş olduğu yarıyıllara ait programın müfredatında belirtilen tüm dersleri almış ve kredili derslerde en az DD veya eşdeğeri, kredisiz derslerde S veya eşdeğeri notu almış olması zorunludur. Kayıtlı olduğu yarıyıllarda, program müfredatında yer alan tüm dersleri almamış olan öğrenciler ya da herhangi bir dersten başarısız olan (FF, FD, NA, U, I, W veya eşdeğeri) öğrencilerin başvuruları değerlendirmeye alınmaz." bu odtünün yönergesinde yazıyor ama çoğu okulda bu şart var hocam. daha olmayanına denk gelmedim



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.