Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
24
Cevap
958
Tıklama
8
Öne Çıkarma
Cevap: MacBook Pro modelleri SD kart okuyucusuna kavuşuyor (2. sayfa)
A
3 yıl
Binbaşı

Apple böyle geleneksel şeyleri komazdı



K
3 yıl
Yüzbaşı

şu teknolojiyi kullanın artık, bunun benimle seninle alakası yok. hala cd-rom kullananlar var. cloud sistemler, veri depolama artık 99 yılında ki gibi değil. internet var iyi kötü bi hız alıyoruz.

o zaman araç alırken de seçmeyelim. gidelim 75 model Renault Toros alalım. sonuçta yüreğini sağlam taş gibi araba değil mi ? koltuk ısıtması, otomatik kararan camlar, klima, park sensörünü ne yapacaz. hayatı kolaylaştıran şeyler bize fazla

şimdi diyeceksin ki ne alakası var. var kardeşim var, bu kişi diyelim x şehrinde fotoğraf çekti sen hafıza kartını alıp mı aktarma yapacaksın. oradan dropbox gibi bir serviste yükleme yapsa sende burada alsan ne güzel olur dimi. yada çekilen fotoğraflara doğrudan erişimin olsa daha kolay olmaz mı ?

kusura bakma da kardeşim, sen eski kafalısın ve sana kalsa bize internet bile fazla. kablosuz teknolojiler, usb li prizler, yüksek hızlı internet, güneş enerjisine gerek yok dersin.

ayrıca teknoloji artık gelişiyor, bir bilgisayarı sadece bilgisayar almak için almıyoruz. ya uyum sağlarız yada böyle geri kalıp bi haber yaşar ve tükenip gideriz. sorun sadece kart okuyucusunun olup olmaması değil. yakında apple ram bellekleri de ortadan kaldıracak. iyide yapacak.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khrmndgn -- 25 Ocak 2021; 19:1:15 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Fenomenon
A
3 yıl
Çavuş

Hayır ya ben floppy disk istiyorum, vga girişi istiyorum. Takmak zorunda değilim sonuçta olsa gereksiz yere yer kaplasa ne zararı var.




Bu mesajda bahsedilenler: @khrmndgn
U
3 yıl
Binbaşı

3d yazıcı ve flash bellek niyetine kullanıyorum kablosuz nasıl aktarırım?



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @khrmndgn
A
3 yıl
Çavuş

Gereksiz inşallah gelmez.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.